Obavijesti

News

Komentari 105

Radnicu koju je pokosio Bočkaj morali su izvlačiti vatrogasci

Izazivanje prometne nesreće s ozlijeđenom osobom, bijeg s mjesta nesreće te vožnja pod zabranom upravljanja prekršaji su za koje je osječko-baranjska policija prijavila nogometaša NK Osijeka Petra Bočkaja (22)

VIDEO

Nakon što se utvrdi koliko je bio pijan, dobit će optužni prijedlog i za to, a ako djelatnici Ine (35), koju je pokosio za pultom, ozljede naknadno budu okvalificirane kao teške ponovno će ga uhititi, kriminalistički obraditi i kazneno prijaviti. Bočkaj je u petak navečer bio na koncertu Saše Matića u u Osijeku. Fotografije i videa podijelio je na Instagram profilu. Oko ponoći stao je na Ininu benzinsku u Kanižlićevoj ulici. Navodno je bio u društvu nekoliko djevojaka. U to vrijeme na pumpi je bilo, doznajemo, dvoje zaposlenika Ine. Djevojka kojaje s njim bila u autu rekla kako nije istina da je podivljao zbog čokoladice, kako se prvo pisalo.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:08

- Vraćali smo se s koncerta gdje se cugalo, ali ništa pretjerano. Prijatelj je htio kupiti cigarete pa smo stali na benzinsku gdje je bila primopredaja smjene. Petar je sjedio u autu i u jednom trenutku zaturirao iz nekog razloga i auto mu je ‘’pobjegao’’ i doslovno se uparkirao u benzinsku - rekla je za portal SIB.hr prijateljica koja je htjela ostati anonimna.

Nogometaš Bočkaj pijan razbio automobil, Osijek ga potjerao!
Nogometaš Bočkaj pijan razbio automobil, Osijek ga potjerao!

Iz osječke policije odbacuju nagađanja da bi se Bočkaj namjerno zabio u izlog pumpe.

- Uslijed nespretnog rukovanja došlo je do udarca vozilom u prostor benzinske postaje, u unutrašnjost. Pritom je jedna osoba, trgovkinja ozlijeđena. nakon same nesreće vozač nije obavijestio policijske službenike ni sačekao njihov dolazak, već se udaljio s mjesta događaja te je naknadno pronađen - kazao je Darijo Premec iz PU osječko-baranjske.

Nije želio preciznije objasniti što to točno znači “nespretno rukovanje”, no neslužbeno doznajemo da je Bočkaj vjerojatno pijan prejako stisnuo gas. Preletio je udaljenost od kojih tri-četiri metra, te uletio kroz stakleni izlog trgovine ravno u pult za kojima je stajala djelatnica. Nakon što je shvatio što je učinio, Bočkaj nije otišao vidjeti kako je djelatnica i treba li joj pomoć, niti je pozvao policiju ili Hitnu. U blizini mjesta nesreće nedugo nakon događaja zatekli su ga policajci i uhitili. Zadržali su ga na triježnjenju 12 sati koliko je zakonski moguće, a potom mu predali optužni prijedlog za navedene prekršaje. Djevojka iz auta kaže da su ozlijeđenoj radnici pokušali pomoći.

Osijek: Benziska postaja u koju se autom zabio nogometaš Petar Bočkaj

- Svi smo se razletjeli i pokušali izgurati automobil jer se blokirao kad je uletio unutra. Probali smo i gurati auto. Petar ga je pomaknuo od djevojke - kaže za SIB.hr i dodaje da je nakon nekoliko minuta na benzinsku došao i njihov prijatelj koji je Bočkaja odvezao. Zbog izazivanja prometne nesreće bivšeg nogometaša čeka kazna od 2500 kuna, za bijeg s mjesta nesreće prijeti mu od 3000 do 7000 kuna, a zbog vožnje pod zabranom od 5000 do čak 15.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana. Tražit će i ponovno izricanje zaštitne mjere. Nije alkotestiran već su mu uzeli uzorke krvi i urina te dali na analizu, a nakon što dobiju rezultate i utvrde koliko je imao promila i je li konzumirao druga opojna sredstva, prijavit će ga i za to.

Bočkaja policija nije vodila prekršajnom sucu, već će dobiti poziv da se javi na sud. Policajci su izuzeli i sve snimke nadzornih kamera s benzinske postaje koje bi im trebale pomoći utvrditi dinamiku i okolnosti nesreće, kao i identificirati djevojke s kojima je bio u društvu. One će u prekršajnom postupku biti samo svjedoci. Djelatnicu koju je pokosio morali su izvlačiti vatrogasci.

- Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je od siline udara vozilom pogurao pult koji je djelatnici zaglavio nogu te je oslobodili - kazao je zapovjednik JVP Osijek Pero Čeman. Mladi nogometaš, kojega su prozvali novom zvijezdom HNL-a, nije odgovarao na naše pozive.

- Incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće - zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg kluba. Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu - objavio je NK Osijek na službenoj stranici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...