Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rađenović: Moja obitelj je smršavila 50 kilograma...

None Foto: M.Lišanin/VL

Nalogodavac Rađenovićeva batinanja je na slobodi i uživa u bogatstvu, a u Zagrebačkim cestama svi su ostali na svojim pozicijama

Činjenicu da je Državno odvjetništvo za napadače zatražilo 16 mjeseci, a moguća je kazna od tri godine iz pozicije žrtve doživljavam kao veliko razočarenje, a iz pozicije građanina kao lošu poruku javnosti, tvrdi Igor Rađenović, bivši direktor Zagrebačkih cesta, koga su brutalno pretukli Nikola Presečki i Miodrag Šimunac. Rađenović je za jedne novine kazao kako mu se čini da je nemoguće da policija ne rješava niti jedan slučaj premlaćivanja jer smatra kako policijski službenici znaju, hoće i mogu napraviti puno više.
- Očito nedostaje političke volje. Stanje je već alarmantno i građani su u strahu. Nerješavanje ovih slučajeva vodi nas u kaos - kaže. Kada je jučer, na početku suđenja batinašima, čuo da su ga pratili duže vrijeme i vrebali priliku da ga napadnu osjećao grozno.
- Moja obitelj ima ukupno 50 kilograma manje nego prije tog napada, a kada nakon svega pročitaš da se optuženi poklušavaju braniti šutnjom, obuzme te osjećaj gnjeva - ogorčeno tvrdi te smatra da bi optuženi za napad, da ih je tužiteljstvo suočili s tri godine robije, rekli istinu i otkrili zasad nepoznatog nalogodavca napada.

Komentiraj, znaš da želiš!