Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rađenović uvjeren: Bandić će vjerojatno proći kao Sanader

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Neodgovorno upravljanje gradom u posljednje četiri godine i posljedice Bandićevih populističkih odluka i postupaka kad-tad izaći će na vidjelo, kaže Rađenović

Milanu Bandiću ne mogu mu osporiti silnu radnu energiju i politički instinkt. No, njegovo neodgovorno upravljanje gradom u posljednje četiri godine, što mu je, istini za volju, jednim dijelom omogućio i loš zakon, uskoro će utjecati i na njegovu percepciju u javnosti. Posljedice neodgovornih populističkih odluka i postupaka kad-tad izaći će na vidjelo. Vjerojatno će se dogoditi nešto slično kao i s bivšim premijerom Ivom Sanaderom, kaže SDP-ov Igor Rađenović u intervjuu za Jutarnji list

Rađenović bi, ako na lokalnim izborima u Zagrebu pobijedi Rajko Ostojić, trebao biti njegov zamjenik, odnosno dogradonačelnik. 

Smatra da u Zagrebu treba mijenjati stihijski način upravljanja. 

- Upravljanje milijunskim gradom je odgovoran posao, a ne režirano trčanje pred kamerama u pratnji brojne svite koja pažljivo bilježi svaku misao i želju gradonačelnika. Mutni se, pak, poslovi dogovaraju iza debelo zatvorenih vrata, primjera je napretek - tvrdi Rađenović. 

Dodaje da je Bandić, građevinskim riječnikom, i projektant, i izvođač radova, i nadzorni inženjer. 

- Cijenu plaćaju građani, a cijene u Zagrebu znatno su više od onih koje bi trebale biti kad bi se gradom upravljalo pošteno i odgovorno - govori Rađenović. 

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.

Komentari (64)
  • A ja sam uvjeren da ti nećeš biti dogradonačelnik - nikad!

    21. 4. 2013,   14:16
  • Bandić nije svetac,ali pomesti će dr.Rajka, a imat će i moj glas jer bolji se ne nude ?

    21. 4. 2013,   14:30
  • Tko si ti?

    21. 4. 2013,   14:15