Obavijesti

Promo sadržaj

Ragbi klub Zagreb u akciji Zagrljaj gradu Lavljeg srca

Ragbi klub Zagreb u akciji Zagrljaj gradu Lavljeg srca
3

U nedjelju 21.01.2018. ragbijaši Ragbi kluba Zagreb povodom „Međunarodnog dana zagrljaja“ organiziraju akciju dijeljenja besplatnih zagrljaja svim prolaznicima u našem gradu

Akcija pod sloganom „Zagrljaj gradu Lavljeg srca“ održati će se na tri lokacije u centru Zagreba. Od 10.00-11.00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića od 11.15-12.15 sati na Cvjetnom trgu dok će zadnja postaja gdje ćete moći osjetiti zagrljaj Lavova s Rudeša biti Zrinjevac od 12.30-13.30 sati. 

Ragbi kao društveni i obiteljski sport osim zdravog tijela i duha gradi i karakter, te sustavno promovira timski rad, zajedništvo, prijateljstvo, integritet kao i poštovanje prema suigračima i suparniku te se ovom akcijom želi sugrađanima uljepšati dan i prenijeti, barem malo, pozitivne energije. Nakon najdepresivnijeg dana u godini 15.01.2018. Blue Monday (Plavi ponedjeljak) čini se da svima treba zagrljaj. 

Kažu da postoje različiti oblici zagrljaja, a da su najpoznatiji: „Medvjeđi zagrljaj“, Zagrljaj “slovo A”, Zagrljaj “Želim te na veliki način”, Zagrljaj s tapkanjem po leđima, Jednoruki zagrljaj, Bezprsi zagrljaj, Obrazni zagrljaj, Kućanski zagrljaj, Zagrljaj “Pogodi tko je”, Čeoni zagrljaj, Zagrljaj “Oko srca”, Postranični zagrljaj, Zagrljaj “Vrh glave”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz navedene zagrljaje na listu dodajemo i „Ragbi zagrljaj“. Da biste vidjeli kako izgleda „Ragbi zagrljaj“ pozivamo Vas da nam se pridružite u ovoj plemenitoj akciji, kako bi grljenjem naših sugrađana zagrlili i naš voljeni grad, jer ljepotu Zagreba čine sretni i nasmiješeni ljudi. Malim zagrljajem pokažimo veliko srce.

O Ragbi klubu Zagreb: RGK Zagreb jedan je od najuspješnijih hrvatskih ragbijaških klubova osnovan davne 1964. godine. U sklopu kluba djeluju različite uzrasne selekcije od ragbionice za najmlađu djecu (od 4 do 10 godina), U12, U14, U16, U18, prva momčad (Zagreb), druga momčad (Zagreb Blues), ženska selekcija („Lavice“), veterani te plesna skupina „Lavići“ (djevojčice do 12 godina). RGK Zagreb sustavno radi na promicanju najvažnijih ragbijaških i sportskih vrijednosti. Na Rudešu smo od 1991. godine. Iako je naša ragbijaška obitelj mala, ugodna je okolina za razvijanje sportskog duha i karaktera koji svakoj osobi pruža odlične temelje za svladavanje svakodnevnih izazova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince