Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prvo ga je ranio pa dokrajčio: 'Što ti je, jesi li skroz poludio?'

None Foto: Nel Pavletic/PIXSELL 6

Policija bi ubojicu iz senjskog noćnog kluba oko 14 sati trebala privesti istražnom sucu, a od liječnika iz riječkog KBC-a doznaje se da su ranjeni muškarci stabilnije, ali i dalje životno ugroženi

Muškarci koji su ranjeni u subotnjoj pucnjavi u Senju i dalje su u životnoj opasnosti, ali liječnici su optimistični i stanje je puno stabilnije, doznaje se u nedjelju ujutro iz riječkog KBC-a. 

Kod Josipa Mesića (27), koji je u bolnicu stigao s prostrijelnom ranom prsnog koša, stanje se poboljšalo u subotu navečer. On se razbudio, skinut je s respiratora i spontano diše, rekli su liječnici. Tin Rončević (26) u pucnjavi je ranjen u glavu, vrat i potkoljenicu, no i on se tijekom noći probudio, ali još je na respiratoru, međutim kontaktira s okolinom. 

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

- Kako se radi o ranjavanju mecima koji poderu puno organa moramo biti oprezni, u ovoj fazi još može doći do svakavih ishoda i obojica su još u životnoj opasnosti, no liječnici su optimistični i stanje pacijenata je puno stabilnije - doznajemo iz riječkog KBC-a.

Ivan T. (55) koji je u senjskom klubu 'Konoba' ubio Tomislava Lopca (38) i ranio dvojicu muškaraca ubrzo je uhićen, a neslužbeno se doznaje kako je razlog obračuna taj što se on došao osvetiti nakon što se ranjeni dvojac žalio na njegovo ponašanje ranije te večeri. Dobacivao je neprimjerene izjave djevojkama u njihovom društvu i 'pipkao' ih.

Ubijeni Tomislav Lopac

Foto: Promo

Ubijeni Lopac oko 2 sata je, navodno, zamolio napadača da napusti klub, no ovaj se vratio par sati kasnije s dva pištolja. Kad je upucao Lopca u trbuh, ovaj ga je još pokušavao primiriti i držeći se za ranu upitao ga 'Što ti je, jesi poludio?'. Međutim, napdač ga je usmrtio s dva hica.

Njega bi u nedjelju oko 14 sati trebali privesti istražnom sucu. 

Komentari (41)
  • E sad buš u lepoglavu na 40 godina i dobro. U tim godinama to je doživotna robija. Plus na "strreljani" svaki dan sljedecih 40 godina. Navikne se čovjek kažu...

    17. 9. 2017,   10:30
  • Maksimalna kazna je za ubojstvo s predumišljajem je 50 a ne 40 godina, ali max. kaznu još nitko nije dobio. Da vidimo sad naše slavno pravosuđe na djelu jer ovaj ubojica je savršeni kandidat.

    17. 9. 2017,   10:39
  • Pa ako taj opet završi vani onda stvarno *@bem ti državu

    17. 9. 2017,   10:30