Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Raskomadano tijelo bilo je u zamrzivaču barem 10 godina

Berlin: Početkom prošlog tjedna policiju i vatrogasce je nazvao susjed. Rekao je kako svojeg susjeda nije vidio već dugo vremena i da je zabrinut. Službenici su odmah došli na adresu i našli tijelo

Policija je u zamrzivaču u stanu u Berlinu našla raskomadano tijelo umirovljenika (90). Komadi su u zamrzivaču bili najmanje deset godina. Policija je uhitila osumnjičenog 55-godišnjaka.

Početkom prošlog tjedna policiju i vatrogasce je nazvao susjed. Rekao je kako svojeg susjeda nije vidio već dugo vremena i da je zabrinut. Službenici su odmah došli na adresu koju im je dao susjed i pronašli mrtvog muškarca. Istragu je preuzela komisija za ubojstva. Istražitelji su shvatili da je netko redovito s računa ubijenog dizao novac.

Također su 24 sata dnevno promatrali što se događa u stanu i ispred njega.

Nakon nekoliko dana su u blizini mjesta zločina uhitili muškarca (55) koji je porijeklom iz Poljske, piše Bild.  

Ubio je i ženu?

Njemačka policija sumnja da je osumnjičeni Poljak (55) ubio i Irmu Kurowski. Riječ je o ženi koja je nestala 2000. godine, a ako je živa danas ima 92 godine. Policija je istragom došla do informacije da je Poljak živio u istoj zgradi kao i Irma te je izgleda podizao novac s njezinog računa.

Foto: Policija Berlin

 

Komentari (31)
  • Susjed nije vidio susjeda već dugo vremena, a ovaj deset godina u zamrzivaču, stvarno se rano sjetio da je imao susjeda, ne mogu vjerovat

    23. 1. 2017,   23:14
  • Dočekao stotu u frižideru.

    24. 1. 2017,   00:07
  • Ne mogu vjerovati ovo što čitam , nije vidio susjeda 10 godina i brzo je nazvao policiju i ovi našli čovjeka u škrinji raskomadanog??!!WTF???

    24. 1. 2017,   00:07