Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Raskomadao kćer i zakopao je u šumi: 'Uvrijedila mi je ženu'

None Foto: Facebook

Hasan je mladu trbušnu plesačicu brutalno ubio nakon burne svađe, tijekom koje je, kako je rekao policiji, Didem uvrijedila njega i njegovu ženu. Ubio ju je nožem kojim inače reže kebab

Turski kebab majstor zadavio je i raskomadao svoju kći jednim od ogromnih noževa koje upotrebljava na poslu. Hasan Uslu uhićen je nakon što su dijelovi tijela 32-godišnje Didem pronađeni zakopani u šumi u Kesanu u Turskoj.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Hasan je mladu trbušnu plesačicu brutalno ubio nakon burne svađe, tijekom koje je, kako je rekao policiji, Didem uvrijedila njega i njegovu ženu. Najprije ju je zadavio pa s ogromnim nožem raskomadao. Dijelova tijela stavio je u zamrzivač da bi ih kasnije u ruksaku odnio u šumu i zakopao. Kada je bio gotov, zamrzivač je prodao trgovini s polovnim stvarima.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Stravičan zločin je otkriven nakon što je pronađena ruka plesačice, zamotana u novine. Policija je uz pomoć pasa tragača pronašla i druge dijelove tijela.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Ubrzo nakon toga policija je uhitila oca, majku Sati Uslu i mlađu sestru Ozlem, koja je naknadno puštena. Hasan je sve priznao i pokazao policiji sve lokacije na kojima je zakopao dijelove tijela, prenosi Mirror.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Komentari (35)
  • svaka riječ je suvišna

    22. 1. 2019,   13:14
  • Ajde, barem nije zavrsila u kebabu..

    22. 1. 2019,   13:18
  • Nije rekao "uvrijedila si je majku", nego "uvrijedio mi je ženu". Kći je samo usputna nevolja u većini muslimanija po svijetu. Treba intervjuirati sestru ubijene, ta ako ima iole pameti pobjeći će 10 000 km od ovog monstruma koji se naziva ocem.

    22. 1. 2019,   13:25