Obavijesti

News

Komentari 28

Raskomadao mladića jer je spavao s njegovom curom

Raskomadao mladića jer je spavao s njegovom curom
4

Deniz (19), sin tursko-hrvatskih roditelja, ubio je mladića i masakrirao ga. Bio je ljubomoran jer je ovaj razdjevičio njegovu djevojku Sessen K. (17)

VIDEO

Deniz E. (19) je dijelove tijela svog suparnika Yvana S. (19) rasporedio u pet posuda za cvijeće, zacementirao ih i bacio u rijeku Necker. Navodno je bio bolesno ljubomoran na svoju djevojku Sessen K. (17) i neprestano je kontrolirao. Ona mu je ispričala da ju je Yvan razdjevičio pa je Deniz osmisilo kako da ga ubije. U tomu mu je pomogla i Sessen. Ona je Yvana pozvala na livadu, kraj gradića Rommelshausena u Njemačkoj, gdje su ga dočekali Deniz i suučesnik Roman K. (18). Skupa su ga pretukli bejzbol-palicom, a Deniz mu je skakao po penisu.
- Zato što si jeb.. moju djevojku - vikao je pritom Deniz. Tijekom iživljavanja odlazio je do Sessen i ljubio je. U Mercedesu su skupa s još jednim pomagačem Kajetanom M. (23) odvezli tijelo u skladište Denizova oca. Odrezali su mu ruke i noge, a Deniz je od bijesa sjekirom udarao u lice ubijenog. Čak je navodno podigao i odrezanu nogu i rekao da sliči na kebab. Nakon što su ga uhitili, Deniz je jednom zatvoreniku ispričao da je planirao ubiti još šest konkurenata. Deniz, njegova djevojka Sessen i još dvoje učesnika našli su se u ponedjeljak na optuženičkoj klupi. Ako sud odluči da je Deniz u vrijeme ubojstva bio neuračunljiv, mogao bi, umjesto u zatvoru, završiti samo na psihijatriji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca