Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Rasprodan Dom sportova, koncert se seli u Arenu Zagreb

Rasprodan Dom sportova, koncert se seli u Arenu Zagreb
1

Koncert Dubioza Kolektiva planiran za 17. studenog u Domu sportova rasprodan je čak 26 dana prije održavanja! Donesena je odluka o preseljenju koncerta u najveću hrvatsku dvoranu – Arenu Zagreb!

VIDEO

Postoji neka tajna, ali duboka veza Dubioze i Zagreba. Nakon objave «Apsurdistana» 2013. godine Dom sportova je bio prva velika dvorana koju je bend rasprodao (čak devet dana uoči održavanja), a nakon koje je slijedio ostatak regije – Sarajevo, Split, Beograd, Ljubljana, Skopje, Sofija i glasoviti pulski Amfiteatar. Sada, neposredno nakon objave novog albuma «Pjesmice za djecu i odrasle» Dubioza kreće prema zagrebačkoj Areni.

Rezultat je to ogromnog interesa i jedini logičan odabir s obzirom na mnoge okolnosti. Dom sportova rasprodan je čak 26 dana prije održavanja, a želje za ulaznicama tek sad počinju strelovito rasti. Grupa nije htjela dodavati još jedan nastup 18. studenog, pronalazak dodatnog datuma nekad kasnije nije bio moguć zbog prenatrpanog rasporeda, a Zagreb u ovom trenu nije u koncertnim planovima za 2018. godinu. Stoga se selidba u Arenu 17. 11. pokazala kao jedini razuman izbor zbog kojeg brojni zainteresirani neće ostati razočarani. Iako takva akcija vuče izuzetno visoke dodatne troškove bend i organizator inzistirali su na zadržavanju cijena pristupačnih svima.

ULAZNICE ZA ARENU
U prodaji će se tako naći ulaznice za Parter, Donju i Gornju tribinu.

Za Parter će biti pušteno u prodaju svega 700 ulaznica po cijeni od 90 kn.
Uvode se sektori Donja tribina, po cijeni od 110 kn do 5. studenog i 130 kn od 6. studenog do koncerta te Gornja tribina po cijeni od 90 kn do 5. studenog i 100 kn od 6. studenog do dana koncerta. Prodaja ulaznica kreće danas točno u 12:00 na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr.

Ulaznice za Dom sportova vrijedit će za Arenu i to isključivo za sektor Parter. Ukoliko će vlasnici ovih ulaznica htjeti ići na neki od druga dva sektora (Donja ili Gornja tribina) trebaju se javiti na mail info@laa.hr najkasnije do petka, 3. studenog gdje će dobiti upute gdje i kako će zamjeniti svoje ulaznice.

U danima do Arene u životu Dubioze dogoditi će se još dvije izuzetno važne stvari. Od četvrtka, 26. listopada svi fanovi Dubioze moći će chatati na Viberu uz besplatne stickere benda, a u ponedjeljak 13. studenog Menart će objaviti dugoočekivani novi album «Pjesmice za djecu i odrasle» s kojeg su već skinuta dva singla «Himna generacije» i duet s Dinom Dvornikom «Treba mi zraka». 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.