Obavijesti

News

Komentari 55

Rasprodano: U Soči letom za 7000 kn, ali na stadion teško

Rasprodano: U Soči letom za 7000 kn,  ali na stadion teško
8

Ulaznice pokraj terena su 1100 eura, ako ih se nađe, a u loži 2500 eura. Za polufinale traže i 3000 eura. Najskuplji let za Soči stoji 9000 kuna, ali bez cijene ulaznice na stadion

VIDEO

Gore nam telefonske linije, internet, mobiteli... Karte gotovo nema. Pojavi se tu i tamo koja te je sretan onaj tko je dobije, govori to Nikolina Frklić, rukovoditeljica marketinga i korporativnih komunikacija turističke agencije Atlas.

- Do kraja dana neće biti ni jedne ulaznice - rekao je i Hrvoje Kopasić, rukovoditelj turističke agencije i glavni koordinator za ruska putovanja u agenciji Calypso putovanja.

Planulo bi ih i 1000

Cijena? Do jučer je za karte u prvoj kategoriji sjedala na stadionu u Sočiju trebalo dati oko 1100 eura za sjedala kraj igrališta, a za VIP ložu 2500 eura. 

SP 2018, Argentina - Hrvatska

- Ma da imamo i tisuću ulaznica, sve bismo prodali - govori Kopasić. U srijedu su po agencijama mahnito prodavali putovanja do Rusije bez uključene karte. Neki već imaju kartu od ranije, ima i onih koji se nadaju “užicati” kartu kraj stadiona. No zbog potpune euforije koja je zavladala zbog nogometa, neke su agencije odustale od organiziranja putovanja za Rusiju i prebacuju ih svojim većim partnerima.

Putuju bez karte

- Zavladao je totalni kaos. Ugasili smo svoje aranžmane jer je nastala popuna ludnica. Prebacujemo sve na naše veće partnere - rekla je jedna od agentica koja je htjela ostati anonimna. A u ponudi ima još jednodnevnih i trodnevnih putovanja. Calypso travel za oko 900 eura organizira putovanje na jedan dan i povratak u Hrvatsku odmah nakon utakmice. Trodnevno putovanje je 1200 eura. 

- Aranžmane kupuju doslovce iz svih gradova Hrvatske. Jedino nema upita iz slavonskih i ličkih gradova - rekao je Kopasić. Iz Atlasa kažu da imaju ponudu izravnog chartera s noćenjem u hotelu s četiri zvjezdice, polupansion po cijeni od 8750 kuna po osobi s uključenim taksama.

- Otkad smo poslali informaciju za prijavu, zavladala je prava euforija. Čim smo pustili informaciju, dobili smo stotine inicijalnih prijava - rekla je Nikolina Frklić.

Jedi do sita

Već se potencijalno pripremaju i na prolazak Hrvatske u polufinale. U Calypsu računaju da će za polufinalnu utakmicu aranžmani biti oko 1000 eura, a uz nadoplatu od 1000 eura mogli bi u Rusiji ostati do finala. Cijene karata za polufinale već sad se kreću od 900 do 1600, a VIP loža čak 3000 eura. Inače, otkrili smo što se dobije za Vip ulaznicu.

World Cup - Group D - Argentina vs Croatia

- Ruske specijalitete, aspik - mesni i riblji, razne vrste ikri, kao što je lososova beluga, dimljenu ribu iz Kaspijskog mora, jela na žicu, šašlik - kavkaski specijalitet s roštilja mariniranog mesa u začinskom bilju... VIP gosti dobivaju i suvenire te kulturno-umjetničke programe. Tko ima ulaznicu za stadion, dobije identifikacijski kod koji zamjenjuje vizu, a navijači koji putuju bez ulaznice mogu preko agencije dobiti vizu za samo 24 sata.

Kredit na 24 mjeseca, anuitet 1700 kuna

Tko želi uštedjeti, može do Sočija i autom, a prema planeru Via Michelin, to će ih stajati 267 eura benzina i cestarine. Put traje 39 sati, vozi se 2616 kilomeatra, od čega 546 autoputom. Put od Zagreba ide preko Srbije, Rumunjske, Moldove i Ukrajine. Iz banaka su potvrdili da je porasla potreba za gotovinskim kreditima u posljednjih pola godine, u Erste banci čak 68%. Dio navijača sigurno to troši i na prvenstvo. Da bi se preko agencije išlo na utakmicu u Soči, potrebno je dati oko 20.000 kuna. Toliki gotovinski kredit može se dobiti s kamatom od oko 6,5% ako je u kunama. Anuitet na godinu dana je oko 1700 kuna.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...