Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Razbili auto, provalili u kuću i tukli mladića te napali policajca

Trojac je kod Čazme u subotu ujutro oštetio Golf zbog osvete, a potom su provalili u kuću drugog muškarca gdje su napali njegova sina. Kad ih je policija pronašla, jedan od njih je pokušao udariti policajca

Zbog sumnje da su počinili nekoliko kaznenih djela u naselju Suhaja, čazmanski su policajci u nedjelju pronašli i uhitili trojicu muškaraca starih 31, 24 i 20 godina i predali ih pritvorskom nadzorniku. 

Oni su u subotu oko dva sata ujutro iz osvete drvenim palicama oštetili Volkswagen Golf koji je 38-godišnji vlasnik imao parkiran u dvorištu. 

Ista trojka je potom provalila u kuću i poslovni prostor 45-godišnjeg mještanina, gdje su napali 19-godišnjeg sina vlasnika kuće. Mladića je 31-godišnjak tukao nogama i rukama, a 24-godišnji sudionik je koristio drvenu palicu. Tukli su ga dok je bespomoćan ležao na zemlji. Nije poznato o kakvim se ozljedama radi. 

Kad je policija pronašla napadače, 31-godišnji muškarac je pokušao udariti šakom u glavu 52-godišnjeg policajca, koji ga je nakon toga svladao i vezao, a time je zaradio i prijavu zbog napada na službenu osobu.

Komentari (8)
  • Ime i Prezime ,biti će sigurno sve jasno.

    23. 4. 2019,   11:49
  • Jesu iz brazilskih favela?

    23. 4. 2019,   11:30
  • Ghetto boys...ovakvim kao vama treba ruke i noge lomit da nikad ne zacijele

    23. 4. 2019,   11:47