Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Razbili lanac vudu prostitucije: 'Morale jesti sirova pileća srca'

None Foto: Španjolska policija

Većina žrtava dolazi iz siromašnih dijelova Nigerije, a vudu rituale na njima su primjenjivali kako bi ih slomili prije nego im daju lažne dokumente i prokrijumčare ih u Europu...

Dvanaest ljudi uhitili su u Španjolskoj i Velikoj Britaniji nakon što je policija razbila afričku bandu koja je žene prisiljavala na prostituciju uz korištenje zastrašujućih vudu rituala. Žene se tjeralo da jedu sirova pileća srca i to zalijevaju viskijem dok su im čupali nokte i stidne dlake, rezali kosu...

Većina žrtava dolazi iz siromašnih dijelova Nigerije, a vudu rituale na njima su primjenjivali kako bi ih slomili prije nego im daju lažne dokumente i prokrijumčare ih u Europu. Tamo su radile kao prostitutke u bordelima, uglavnom u Španjolskoj i Italiji.

Policija je u sklopu velike akcije uspjela osloboditi četiri žene. 

- Uključivali su ih u rituale kako bi ih naučili na poslušnost. Kasnije su ih kontrolirali telefonom jer djevojke su im obećale kako neće bježati niti će ikoga prijaviti. Zaprijetili su im da će im pobiti obitelj u Nigeriji ako bilo kome išta kažu, stoji u izvješću policije.

Drugi način na koji bande dolaze do djevojaka su oglasi za čuvanje djece u europskih zemljama. Djevojkama, od kojih neke imaju tek 13 godina, obećava se posao i smještaj, a kad dođu u Europu, završe u bordelima, piše Daily Mail.

Španjolska policija vjeruje da je bandu koju su razbili vodio par iz Torrelavega na sjeveru zemlje. Oni su odlučivali gdje će njihove žrtve raditi, prijetili obiteljima djevojaka i određivali kakvim će ih ritualima podvrgnuti. 

Komentari (9)
  • svakog privlaci ova bolesna europa.... i dalje sam za poribljavanje cijelog sredozemlja sa velikim bijelim psima...

    23. 2. 2018,   06:31
  • Magic people, voodo people🎵🎵🎵🔈🔉🔊

    22. 2. 2018,   22:06
  • Ko kanibali

    23. 2. 2018,   01:08