Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Razbili staklo na ulazu u SDP: Ne očekuju da će naći krivce

None Foto: SDP Vinkovci/Facebook

Interesantno je kako nikada nisu razbijena stakla na HDZ-u i što je vrlo indikativno, svaki put se radilo o prostorijama oporbenih stranka, nikada vladajućeg HDZ-a, rekao je Davor Benić

Nepoznati počinitelj u noći s subote na nedjelju razbio je kamenjem staklo na ulaznim vratima vinkovačkog SDP-a, potvrdili su nam iz policijske uprave Vukovarsko- srijemske. Iz SDP-a su se oglasili kako ne očekuju da će počinitelj biti pronađen.

- Do sada su u Vinkovcima barem 20 puta razbijena stakla na stranačkim objektima u Vinkovcima od čega je SDP bio meta barem 10 puta. Interesantno je kako nikada nisu razbijena stakla na HDZ-u i što je vrlo indikativno, svaki put se radilo o prostorijama oporbenih stranka, nikada vladajućeg HDZ-a - navodi predsjednik vinkovačkog SDP-a Davor Benić.

Komentari (16)
  • Samo treba ZABRANITI jugo-četničku petokraku pod kojom je razarana Hrvatska od 91-e do 95-e i SDP i oni koji se sakrili pod ostalim strankama nestati će sa političke scene u hrvatskoj. !

    5. 5. 2019,   18:44
  • Ja garantiram da je to bio neki mladi SDP-ovac (pod velikom dozom alkohola) misleći da se nalazi pred prostorijama vladajućeg HDZ-a .............................................100% !!!

    5. 5. 2019,   18:16
  • A u Vinkovcima jedino kome bi trebali razbijati prozore je HDZ i Tomo Čuljak zvani mistrija.

    5. 5. 2019,   18:22