Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Razbili su mi bocu na glavi i udarali me čime god su stigli'

Konobara noćnog kluba u Slatini grupa mladića brutalno je pretukla 29. lipnja na radnome mjestu. S teškim je ozljedama završio u Općoj bolnici u Virovitici, iz koje je u petak otpušten kući...

Grupa mladića koja je slavila rođendan počela je zviždati za mnom. Odgovorio sam im da nisam pas da reagiram na fućkanje. To je bio povod da mi u glavu doleti pepeljara. Potom su me okružili i počeli batinati, s gađenjem se prisjetio Danijel Relatić (22).

Ovog konobara noćnog kluba u Slatini grupa mladića brutalno je pretukla 29. lipnja 2019. na radnome mjestu.

S teškim je ozljedama završio u Općoj bolnici u Virovitici, iz koje je jučer otpušten kući.

- Jedan mi je s leđa razbio bocu žestokog pića na glavi. Nisu birali čime će me udarati – kaže nam Danijel, na čijem su licu vidljive masnice i tragovi brutalnog premlaćivanja. Govori da su ga udarali sa svih strana. U obranu mu je priskočila tri godine mlađa sestra, koja se tu noć nalazila u lokalu. Ubrzo se iz grupe od sedam napadača izdvojio mladić koji ga je pokušao zaštititi i koji se sukobio s ostalima iz društva koji nisu pokazali nimalo milosti prema slabijem u odnosu na njih.

VIDEO: POLICIJA ISTRAŽUJE U Slatini su brutalno premlatili muškarca? 'Tukli su ga bocom'

- Najviše me smetalo pasivno ponašanje vlasnika kluba koji se šetao lokalom te ih molio da prestanu umjesto da ih energično spriječi - tvrdi nam Danijel.

Nakon osam minuta batinanja klonuo je na stol. Vlasnik ga je izveo iz lokala i smjestio u kola Hitne koja su ga odvezla u bolnicu. U noćnom klubu radio je tri tjedna i kaže da se na posao ne misli vraćati. U javnost je, priznaje, istupio samo s jednim ciljem, a to je da se nasilju stane na kraj. Snimka brutalne tučnjave proširila se i društvenim mrežama te smo potražili i prozvanog vlasnika slatinskog kluba. Samo nas je otpravio iz lokala i rekao da odgovore potražimo kod mjerodavnih.

U PU virovitičko-podravskoj potvrdili su nam napad na mladića te rekli da kriminalističko istraživanje još traje i da ne mogu iznositi više informacija.

 

Tema: Hrvatska

Komentari (158)
  • Kad se ovakve stvari dešavaju, dakle iz čista mira...ja sam za opciju "oko za oko", i što kaže jedan komentar "jedan po jedan" na red, pa da vidiš heroja kad nije sedam-jedan omjer.

    6. 7. 2019,   07:29
  • Jel vi vidite koje kukavice od tzv muskog roda zive u hr? Jeste jadni...cccc. ko vas odgoji ajme jada od ljudi! Dno dna!! A taj vlasnik je najveci jadnik.

    6. 7. 2019,   07:14
  • vlasnika kafića pod hitno u čuzu ......to su ljudi kojima je alkohol isprao mozak i svi oni pasivni koji su to mirno promatrali,danas -sutra doživjet će i oni ili njihovi iz obitelji.......

    6. 7. 2019,   07:37