Obavijesti

News

Komentari 137

Razbojnici taksistu prerezali prste: 'Kako ću sada voziti?'

Razbojnici taksistu prerezali prste: 'Kako ću sada voziti?'
1

Nakon što se odazvao na jutarnji poziv, dvojicu mladića je odvezao na željeno odredište oko 7 ujutro i naplatio. No, jedan od njih mu je zaprijetio nožem i zatražio novac

VIDEO

Policija još uvijek traga za dvojicom mladića koji su 31. siječnja ujutro napali taksista u Zagrebu, koji će možda do kraja života osjećati posljedice napada, a upitno je hoće li i dalje moći raditi te uzdržavati svoju obitelj.

- Ustao sam ujutro i 6.20 sati stigao Ford Mondeom na taksi stajalište u Travnom. Kolega i ja smo pili kavu kad je, koju minutu poslije 7 sati, uslijedio poziv iz naše centrale. I ja sam u našem dispečerskom centru taj dan trebao biti u smjeni od podneva. Kolege su mi rekli da dvojica mladića ispred centra čekaju vožnju. Stigao sam za nekoliko minuta sa stajališta i pitao: 'Dečki, kamo ćemo?', 'Idemo na Folnegovićevo' - ispričao je taksist za Jutarnji list.

Nakon što ih je odveo do željenog odredišta i obavijestio ih da su za vožnju dužni 33 kune, jedan od mladića mu je stavio bajunet pod vrat i naredio mu da mu da novac.

- Dalje se sve odvilo u nekoliko sekundi. Zgrabio sam lijevom rukom nož koji je imao oštricu s obje strane i on je potegao. Otvorio je vrata i izišao iz automobila. Izišao sam i ja i krenuo za njim, ali on je s tom bajunetom otrčao između garaža pa livadom u smjeru džamije. Onaj drugi ostao je sjediti u automobilu kao ukopan. Tek tada sam pogledao ruku i vidio da curi krv kao iz pipe. Četvrti prst mi je visio samo na kosti - prepričao je.

Četvrti i peti prst lijeve ruke i dalje ne osjeća iako su mu u Klinici za traumatologiju rekonstruirali presječene tetive. Ukoliko mu ostanu trajne posljedice od teških porezotina, upitno je hoće li i dalje moći voziti.

Napominje kako bi, da mu nisu mogli platiti vožnju, kao i mnogo puta dotad prešao preko toga, ali mu nije jasno što je bilo u glavi dvojice mladića koji su, prema njegovoj procjeni, mogli imati između 24 i 27 godina da ga ujutro idu opljačkati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u