Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Raznijeli i ispraznili bankomat, a eksplozijom probudili Umag

None Foto: Ivan Grgat

Bankomat u sklopu kioska sa suvenirima eksplodirao je usred noći u turističkom naselju Stella Maris. Nepoznati kradljivci pobjegli su s nepoznatomo količinom novca

Bankomat koji je dignut u zrak zapaljivom smjesom plina, nalazi se na samome ulazu poznatih teniskih terena Stella Marisa, s desne strane umetnut u staklene veterine prostora koji su bili potpuno prazni. 

POGLEDAJTE VIDEO

Malo dalje nalazi se centralni teniski stadion i ugostiteljski objekti koji su također svi redom zatvoreni, stoga još više čudi da je u tom bankomatu ostalo novaca, a ako i je nešto to su vjerojatno bile manje količine kuna.

Foto: Ivan Grgat/24sata

Veća je šteta nastala na samome objektu gdje su popucala sva stakla, i na samome bankomatu koji je raznesen a dijelovi bili razbacani i do tridesetak metara uokolo. Eksploziju su čuli i mnogi građani koji imaju izgrađene obiteljske kuće u neposrednoj blizini, no svi su mislili da je nekome eksplodirala plinska boca.

Tek kada su vidjeli policijske automobile sa rotirajućim svjetlima kako jurcaju prema samome ulazu teniskih terena, pretpostavili su da je netko tamo petljao oko bankomata.

Tijekom dana policija je obavila očevid. Izuzeti su svi mogući tragovi, i sada se intenzivno traga za počiniteljima. Neslužbeno doznajemo da se lopovi nisu domogli svih novčanica u bankomatu jer su nakon eksplozije brzo se dali u bijeg. 

Komentari (8)
  • Nisu oni ukrali banci nego sebi!!

    9. 10. 2019,   12:40
  • Po meni je banka prva počela

    9. 10. 2019,   13:02
  • Molim urednika da mi objasni na koji nacin su ovo RAZBOJNICI. Vidim u naslovu traze RAZBOJNIKE,

    9. 10. 2019,   12:19