Obavijesti

Promo sadržaj

Razveselite vaše ljubimce originalnom opremom

Razveselite vaše ljubimce originalnom opremom
5

Kabanica/jaknica napravljena je od materijala koji ne propušta vodu, a osim toga možete naručiti da na kabanici piše ime vašeg ljubimca. Svi proizvodi su ručno rađeni

Blagdani su idealno vrijeme da se našim ljubimcima zahvalimo što nam uljepšavaju svaki trenutak, što nam daruju toliku ljubav i dio su naših obitelji. Upravo s tim motivom sestre, Paula i Barbara Andričević, vlasnice tvrtke Snailpack napravile su zimsku kolekciju kabanica/jaknica kako bi vaši kućni ljubimci bili zaštićeni od kiše i snijega. Osim toga kabanice će im osigurati i toliko potrebnu toplinu u ovim hladnim danima. 

Kabanica/jaknica napravljena je od materijala koji ne propušta vodu, a osim toga možete naručiti da na kabanici piše ime vašeg ljubimca. Svi proizvodi su ručno rađeni, a glavna misao vodilja sestara Andričević prilikom izrade opreme za ljubimce je da ponude proizvode koji svojim dizajnom, funkcionalnosti i udobnosti čine razliku u moru proizvoda. 

„Uz zimsku kolekciju kabanica/jaknica u ponudi imamo i krevetiće koje izrađujemo i od devine dlake koja dodatno grije svakog ljubimca te se i oni mogu personalizirati.  Proizvodimo i tople dekice, jastuke, prostirke koje također možete personalizirati imenom svog ljubimca. U ponudi su i orme, igračke, hranilice, marame, kravate te ostala oprema koja će  ljubimcima ove blagdane učiniti posebnim“, govore Paula  i Barbara Andričević.

Brend Pužokuća, kojem su radi širenja na vanjsko tržište promijenile ime u Snailpack, sestre Andričević pokrenule su prije četiri godine dok su još išle u srednju školu. "Stalno smo dovlačile životinje s ulice mami i tati doma. Uvijek smo ih imali bar po tri, četiri. Kako nismo mogle naći kvalitetan i udoban krevet kojeg bismo mogle prati u perilici i sušiti u sušilici, a da bude udoban, odgovarajućeg oblika, traje godinama i lijepo izgleda počele smo osmišljavati vlastiti dizajn“, opisale su sestre svoj poslovni početak. 

Posjetite nas na našem Facebooku i Instagramu, a na našem web shopu iskoristite 20% popusta na svu kolekciju pomoću koda "OPENSALE20" kod checkouta! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.