Obavijesti

News

Komentari 53

Recepcioner odveo Britanku u disko pa je pokušao silovati

NEPRAVOMOĆNO Britanku je pokušao silovati u noći između 7. i 8. srpnja 2016., kada ju je kao djelatnik hostela u Zadru u kojem je odsjela pozvao u klub

VIDEO

Dirao je po bedru i spolnom organu. Govorio je da je voli. Ona ga je odgurivala, govorila  mu da je pusti i odveze u hostel u Zadru, a on je iz kluba u kojem su bili, krenuo prema  Briševu na periferiji Zadra. 

Otkopčao je hlače i izvadio spolovilo, a ona je vrištala. Zaustavio je automobil. Uspjela je  izići, no silom ju je vratio u vozilo, jer su u blizini bili neki ljudi. Krenuo je na makadamski put i opet stao, došavši do nje na suvozačeva vrata. Ljubio je i dirao. Uspjela ga je odgurnuti i pobjeći. 

Bježala je bosa po šumi kilometrima, ali vratila se po svoje stvari. Tada je napao s leđa i prijetio joj da će je ubiti, ali ona se odupirala. Udario ju je šakom u trbuh zbog čega je pala na prsi, a on joj je skočio  na leđa trljajući spolovilo o nju i pokušavajući skinuti hlače. Otrgla se i pobjegla te spas potražila  u gostionici.

Ona je britanska turistica koja je tada imala 29 godina, a on je A.Č. (45), sezonski radnik u hostelu u kojem je odsjela. Pokušaj silovanja zbio se u srpnju 2016.  na zadarskom području. U petak je na Županijskom sudu u Zadru za pokušaj silovanja osuđen na tri godine zatvora! Ima platiti 6718 kuna sudskih troškova u roku 15 dana i mjesečno se javljati policiji u Otočcu.
 
- Prema iskazu svjedokinje i njezinim ozljedama vještaci su zaključili da se pokušaj silovanja odigrao onako kako je opisala. To što je optuženi kazao da je zadnjih sto eura potrošio plaćajući joj alkoholna pića pokazuje namjeru i cilj da se ona opije, a on je izmanipulira da bi s njom imao seksualni odnos nasilne prirode. To što je ona bosa trčala po šumi i doživjela veliku traumu zahtjeva ovakvu kaznu kako bi ona utjecala na počinitelja i na druge potencijalne počinitelje ovakvih kaznenih djela - rekao je u obrazloženju presude sudac Boris Radman.

Vrijeme provedeno u pritvoru osuđenom će se uračunati u izdržavanje kazne. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava