Obavijesti

Promo sadržaj

Reebok Club C Overbranded: Revival individualnosti

Reebok Club C Overbranded: Revival individualnosti
7

Machine Gun Kelly i Club C kao savršen spoj za novu Club C Overbranded kampanju

Nova „Club C Overbranded“ kolekcija čije je zaštitno lice talentirani mladi američki umjetnik, glazbenik i glumac, Machine Gun Kelly, inspirirana je odvažnim stilom devedesetih godina prošlog stoljeća, koji je obilovao dizajnerskim detaljima i odisao posebnom individualnošću.

Kampanju je snimio Atiba Jefferson u jednom napuštenom čikaškom skladištu. Poznati mladi reper koji modu doživljava na jedinstven način samoizražavaja, lukavo se smijući u foto objektiv, na poseban je način odao počast modnoj individualnosti i kulturi 90-ih kada je Club C postao apsolutni vladar uličnog stila. 

Devedesete su bile godine golemih modnih rizika i osobnog stila. Nova Club C Overbranded kolekcija odiše istom atraktivnošću, ali na moderno redizajniran i estetski dotjeran način.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

„Oduvijek sam bio veliki fan ovog Reebok modela, jer je istovremeno jednostavan i bezvremenski“ - izjavio je Machine Gun Kelly te dodao „Club C jedinstvena je tenisica koja više od 30 godina suvereno vlada uličnom scenom. Činjenica kako je model i danas sveprisutan te ga s oduševljenjem prihvaćaju i nove generacije, dovoljno govori o relevantnosti Reeboka“. 

„Smatrali smo kako je pravo vrijeme vratiti se stilu 90-ih i iskoristiti Kellyjevu jedinstvenu kreativnu osobnost i stilski izričaj“, dodaje Todd Krinsky, potpredsjednik za Reebok Classic i Entertainment.

Kako bi se na vjeran način prikazalo doba kada se brending isticao u znatno većoj mjeri nego danas, Club C Overbranded ostao je vjeran originalu. Kožnati modeli u crvenoj, crnoj, bijeloj, sivoj i zelenoj boji, s EVA potplatom te istaknutim retro Reebok logtipom, predstavljaju „Clasic“ modnu poslasticu. 

Club C Overbranded modeli dostupi su u Reebok FitHub storeu Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebok partnera po cijeni od 699,00 kuna:

SHOOSTER trgovine i web 
SHOE BE DO trgovine i web
THE ATHLETE'S FOOT, City Center one East, West i Split
MALLY, Importanne Centar 
Više informacija na www.reebok.hr/clubcoverbranded 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince