Obavijesti

Promo sadržaj

Regionalna rap i R&B zvijezda Senidah stiže na Rujanfest

Regionalna rap i R&B zvijezda Senidah stiže na Rujanfest
4

Glazba nema granice! Rujanfest dodaje nova imena na popis glazbenika na Bundek: Senidah i Coby nastupaju na Extra Stage-u 19. rujna

Velika glazbena imena stižu ove godine u Zagreb na Bundek na Rujanfest od 13. rujna. Glazba je za sve generacije i svatko će moći pronaći svoj omiljeni koncert. Uz već najavljene najaveće regionalne zvijezde Željka Joksimovića, Petra Grašu, Željka Samardžića, Jalu Brata i Bubu Corellija te mnoge druge, na Rujanfest stiže trenutno najveća rap i r&b zvijezda – Senidah! Uz Senidah nastupa i Coby na Extra Stage-u 19. rujna. 

Senidah je svoj prvi album objavila ovog proljeća, a struka je hvali kao kvalitetan spoj R&B-a i rapa, suvremenog zvuka i upečatljivog stila. Njeni tekstovi su iskreni i bolni, a njeni posljednji spotovi prelaze 40 milijuna pogleda na Youtube-u. 

Glazba nema granice

Na Rujanfestu posjetitelje očekuje ukupno četiri pozornice s preko 20 koncerata najvećih hrvatskih i regionalnih glazbenih zvijezda. Od 13. do 22. rujna na glavnoj pozornici će se moći poslušati mega koncerti Petra Graše, Željka Joksimovića, Bajage i Instruktora, Plavog Orkestra, Jole, Maje Šuput, Željka Samardžića, Miroslava Ilića,  a tu su i Jole te Jala Brat i Buba Corelli! Na Extra Stage-u nastupaju Dejan Matić, Ministarke te već navedeni Senidah i Coby!

Uživanje na koncertima na glavnoj pozornici je moguće iz prvog reda. Fan pit i VIP ulaznice je moguće kupiti već danas u sustavu Eventima.

Open-air pozornica donosi još više raznolikih izvođača koji će zabavljati sve posjetitelja u novoj velikoj gourmet zoni. Nastupaju i Edo Maajka, Dino Jelusić, Detour, Marko Kutlić, Neki Novi Klinci – Balašević tribute band, Bang Bang, Ljetno Kino, Miki Solus, Fantom slobode – Azra tribute band, Pravila Igre i Cro trash party – I Bee (Ivana Banfić).

Hrana nema granice

Osim hrpe nenadmašivih koncerata, tu je i najveća gastro zona, koja će se prostirati na čak 2.500 m2! U gourmet zoni hrana nema granice jer na jednom mjestu imaš priliku doživjeti okuse istarske, dalmatinske, slavonske i kontinentalne kuhinje.

Zabava nema granice uz poznate komičare i Kvart fajt

Da Rujanfest nije još samo jedan festival u nizu, dokazuje i činjenica da su organizatori pažnju obratili i na one najmlađe! Zato je tu najveći lunapark u Hrvatskoj, a za one malo starije hrpa smijeha je zagarantirana uz stand up nastupe poznatih komičara u poslijepodnevnim satima i Kvart fajt – sportskim natjecanjem predstavnika zagrebačkih kvartova na koje se mogu prijaviti sve zainteresirane ekipe.

Natječaj za prigodnu prodaju za neprofitne organizacije

Osim na zabavu, Rujanfest misli i na potporu lokalnoj zajendici. Upravo zato, otvorio je natječaj za prigodnu prodaju za neprofitne organizacije koja udrugama omogućava prigodnu prodaju u zoni lunaparka. Prijaviti se  mogu na info@rujanfest.com do 30. kolovoza u ponoć, a više o uvjetima prijave možete pročitati na službenim stranicama rujanfesta  - www.rujanfest.com!

Svoje iskustvo Rujanfesta podijeli ove godine na svim društvenim mrežama sa #rujanfest2019 i #glazbanemagranice!  
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini