Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Reiner ostaje naš kandidat za šefa Sabora, to je naše pravo'

None Foto: Davor Puklavec/Pixsell 2

Na pitanje je li Most predložio Podolnjaka za mjesto predsjednika Sabora kazao je kako su oni ''rekli ono što oni misle da bi bilo dobro'' te da će se o tome razgovarati

Nakon sastanka s predstavnicima Mosta novinarima se obratio i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

- Mi sutra imamo klub zastupnika u 8.30 sati. Razgovarali smo o konstituiranju Sabora i mogućnosti stvaranja Vlade. Sutra je klub i sve te probleme - Sabor i Vladu stavljam u isti paket koji moramo riješiti - kazao je Karamarko.

Dodao je da će o svim prijedlozima Mosta razgovarati sutra s partnerima iz svoje Domoljubne koalicije te kako Željko Reiner i dalje ostaje HDZ-ov kandidat za predsjednika Sabora.

Na pitanje je li Most predložio Roberta Podolnjaka za mjesto predsjednika Sabora kazao je kako su iz Mosta ''rekli ono što oni misle da bi bilo dobro'' te da će se o tome razgovarati.

Naglasio je kako su razgovori s Mostom protekli u ugodnom tonu i da su bili konstruktivni.

Na pitanje što će biti ako se Sabor ne konstituira u četvrtak, Karamarko je poručio:

- Idemo dalje. Nije dobro. Gubimo vrijeme. Mi inzistiramo na tome da ne bude novih izbora. To je 120 milijuna troška ionako siromašnog državnog proračuna - zaključio je.Komentari (144)
  • Bravo karamarko!!! ostani ti i dalje po svome, pa cestako ostat i u oporbi di ti je mjesto, tebi i tvojoj stranci...

    2. 12. 2015,   19:29
  • jasno je ko dan, Karamarko dalje po svom, ne mogu vjerovati. Pa dajte ljudi iz HDZ-a maknite već tog lika, zar ne vidite kakvu štetu radi i vama i svima.

    2. 12. 2015,   19:56
  • molim sve tv kuće u hrvatskoj da kad gospodin karačmarko nešto laprda na dalekovidnici da ispod bude prijevod jer hrvati ne kuže taj strani jezik

    2. 12. 2015,   19:57