Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rekao mi je: Majko, ovo mi je zadnji teren, doći ću za 7 dana

Komentari (64)
 • Koliko divnih mladića je dalo život.Ja sam im zahvalan.Oni nisu razmišljali kakvi lopovi će opljačkati Hrvatsku,oni su išli srcem za sve nas.Kakva god da je Hrvatska danas,bila bi još gora da nas nisu branili ovakvi heroji.Hvala.

  9. 9. 2018,   12:35
 • tuga do neba......

  9. 9. 2018,   11:52
 • Sad idi na grob od Tuđmana i zahvali se mu što je kreirao vlastitu državu za sebe isvoje pojedince da se obogate, i nakon 1999. je mesić tracidiju naslijedio... Žalosno za što su ljudi umirali...za ovakvu državu i politiku,za državu u kojoj su sami taoci. . Što nije Milošević uspio od 1991. Hdz je danas... Bravo!!

  9. 9. 2018,   12:42
 • Kažu, bio je uvijek glasan, uvijek u centru pažnje, napustio stražu više puta......i t.d. To se u vojsci kaže, nediscipliniran. Dvojicu takvih nisam mogao da ne primjetim u svojoj postrojbi tijekom Oluje. Hiperaktivni, svugdje zabadali svoj nos, svašta radili na svoju ruku, i na kraju poginuli od " prijateljske vatre". Bojim se da je tako završio i ovaj dečko

  9. 9. 2018,   13:34
  • ajetodo, moguće da si u pravu. ........................................................... Možda je dečko pukao i otišao do srpske strane (čemu nositi zolju, ako je ne misliš koristiti?). Možda ga je nakon napuštanja položaja vidjela vojna policija s kojom se sukobio. ................................ Tko zna što je bilo? ................................................................................. Bilo je i kod nas u Slavoniji slučajeva "prijateljske vatre", ali se nije tajilo. U takvim situacijama je najmanje kriv onaj koji je pucao.

   9. 9. 2018,   15:14
  • Ovo, u mojem slučaju, stražar je noću pucao na "nešto" što se kretali po cesti. Ispostavilo se da je neprijateljski vojnik na biciklu. Ubio ga je, ali su isti čas iz mraka istrčala ova dvojica nadobudnih. Pokosio je i njih, otkud je mogao znati tko su, naročito u takvoj situaciji. Zato postoje pravila i disciplina u vojsci.

   9. 9. 2018,   15:23
 • Hdz - smrt hrvata

  9. 9. 2018,   11:21
 • Sućut i podrška obitelji, šteta prelijepog mladića, još žalosnije zašto je izgubio život.

  9. 9. 2018,   13:34
 • U kojoj državi je nestao ?

  9. 9. 2018,   11:30
 • On je više puta napustio stražu,ok..

  9. 9. 2018,   15:54
 • Da rat nije bilo europa bi ionako kreirala ovakve granice.kao sto su kreirale kosovu ceskoj slovackoj finskoj litvu njemackoj bez ispaljenog metka.tu du se vlastiti interesi gledali i repovi iz 45 .iskreno juga bi se obranila da je bilo jugoslavena da je brane

  9. 9. 2018,   11:37
  • da ali bez rata nebi bilo ovoliko domoljuba, heroja, branitelja, junaka, biznismena, tajkuna, političara...

   9. 9. 2018,   12:28
  • Azrael i contreras, s kojeg ste vi planeta? Sigurno smo mi, na svom kućnom pragu pucali po sebi i svojim obiteljima, palili svoje domove, te tako izazvali rat. .......................................................................................................................................................................................... contreras, sam sebi skačeš u usta! Kako je Kosovu kreirana granica? Koliko Albanaca su Srbi ubili i masakrirali, prije nego je "europa" kreirala granicu? ......................................................................... Granica im je krvlju iscrtana, kao i hrvatska! ............................................. Možda zbog toga jer imamo istog susjeda?

   9. 9. 2018,   15:25
  • a srbi u hrvatskoj su sami na sebe pucali u svojim domovima, sami su se samoubijali, nestajali i protjerivali i naravno sami su sebi opljačkali popalili i minirali kuće. u zapadnoj slavoniji npr. nije ostalo ništa što je srpsko, sve je nakon tzv. bljeska sistematski minirano i popaljeno, čak su i groblja oskrnavljena, radi se o desetinama tisuća objekata... ali to je sve opravdano jer su to sve bili četnici, agresori i okupatori koji su "na tenkovima došli iz srbije", a vratili se na "ukradenim traktorima" u epskoj "traktorijadi".

   9. 9. 2018,   15:36
  • i pošto si i stručnjak za kosovo onda nam ti reci koliko su to "nevinih" albanaca srbi ubili i masakrirali?

   9. 9. 2018,   15:39
  • Evo i "nove" teorije rata u Hrvatskoj i Kosovu. Jadni goloruki srpski narod je napadnut od povampirenih ustaša i šiptara. ......... Davno prožvakano štivo iz srpske kuhinje. ...................................................................................................................................................................................... "... sve je nakon tzv. bljeska sistematski minirano i popaljeno, ... " Što je bilo prije bljeska? Tko je bježao s plastičnom vrećicom u ruci (ako nije ubijen na kućnom pragu)? Goloruki Srbi? ................................................................................................................................................................................................ Ja nigdje nisam tvrdio da s hrvatske strane nije bilo zločina, ali oni nisu bili uzročnik rata, nego posljedica srpskih zvjerstava počinjenih tijekom okupacije hrvatskog teritorija. ...................................................................................... Ako želiš govoriti o ratu i zločinima onda kreni kronološki i nemoj zamjenjivati uzrok i posljedicu! .................................. Koliko je Albanaca (znam, za tebe nema nevinih Albanaca) ubijeno u Kosovu tijekom srpske agresije? Za početak otvori srpsku Wikipediju, čak i tamo priznaju da su Srbi počinili brojne zločine. Kada tvoj srpskojugoslavenski mozak to provari potraži neke neutralnije i točnije izvore informacija, pa ćeš vidjeti prave razmjere srpskih zločina.

   9. 9. 2018,   16:21
  • rat je počeo tako što su neki bosansko hercegovački "domoljubi" i "branitelji" ( u policijskim uniformama (iako nisu imali nikakvu policijsku školu ili obuku) upadali u gradove i općine sa većinskim pravoslavnim stanovništvom, hapsili ("hitili") lokalne policajce i terorizirali lokalno stanovništvo.

   9. 9. 2018,   16:32
  • Ma, znamo mi to svi, napadnut je miroljubivi, goloruki srpski narod, koji je na navodne provokacije odgovorio tenkovima, topovima, raketnim bacačima i kamama ....................................................................... Naravno, s BiH i Kosovom je ista priča, jadni, miroljubivi, goloruki Srbi su, ni krivi ni dužni, opet napadnuti. ..................................................................................... Odjezdi u zemlju nedođiju iz koje si i stigao, pa tamo pričaj sumanute priče i opravdavaj srpske zločine. ................................................................................................................................................................................................. Kao provokator si obična nula, a kao čovjek sasvim sigurno nisi ništa bolji.

   10. 9. 2018,   01:20
  • ma baš sam tebe čekao da me obavjestiš ko sam, što sam, gdje sam i kud treba da "odjezdim" i da mi serviraš tvoje bljuvotine.

   10. 9. 2018,   01:28
  • Sitni, nesposobni, provokatore, jedini koji ovdje servira bljuvotine i laži si ti!

   10. 9. 2018,   01:52
 • 25. Kolovoza 1995 vise nije bilo cetnika pa ko ga je onda odveo?

  9. 9. 2018,   11:27
  • Da? A jesi kad čuo za Živka Koraća? Počinio samoubojstvo na Banovini u sukobu sa našim specijalcima u sijećnju 2001. godine. Nakon Oluje nije zbrisao kao većina nego se skrivao po šumama i usput u tih 5 i pol godina ubio 4 ljudi. dok ga policija nije stisla i okružila i navodno se sam ubio, mada me nebi čudilo i da su ga panduri sredili. Ugl ti veliš da 25.08.1995. nije bilo četnika... A šta misliš da je završetkom napadnih aktivnosti i izbijanjem na granicu i sami teren bio očišćen od zaostalih snaga? Pa akcije čišćenja su se provodile još mjesecima di su se tražili zaostali borci po uglavnom nepristupačnim terenima. A jesi čuo za događaj na prijevoju Derale di su tjedan dana nakon Oluje Srbi pokušali protunapad i di su se gadne borbe vodile 2 dana uz dosta naših žrtava. Pa ona ekipa krajiške vojske koja 15ak dana nije pojima imala da je bila Oluja dok nisu vidili zastavu na Kninskoj tvrđavi pa su se onda izvlačili za Bosnu. Imaš primjera bezbroj...

   9. 9. 2018,   12:14
  • Mozda negdje uz granicu sa BiH ili od zaostalih grupa cetnika...

   9. 9. 2018,   12:15
  • "Ispričali su mi da je napustio stražu i udaljio se, da su ga tri puta vraćali i da je na kraju otišao spavati. Kad su se nakon pola sata vratili, nisu ga zatekli."... čudna priča. nešto se tu desilo između njih samih što ne smije da se sazna.

   9. 9. 2018,   12:23
  • Poznavao sam ga osobno i bio kuci kad se to desilo. Smjena ....To je bilo u Bosni ! A mi nismo smili reci da smo tamo....I zbog toga sam zavrsio u vojnom pritvoru...

   9. 9. 2018,   17:01
  • zato se nikad neće ni pronaći svi ovi "nestali" koje navodno traže jer im nije u interesu da budu pronađeni i da se sazna istina.

   9. 9. 2018,   17:19