Obavijesti

News

Komentari 3

'Rekao mu je 'Nisi ti tu nikakav šerif' i izbeljio mu se u lice...'

'Rekao mu je 'Nisi ti tu nikakav šerif' i izbeljio mu se u lice...'
1

Odvjetnik Renata Čehulića kaže kako njegov klijent nije prijetio Draženu Mikulcu ispred zgrade Općine Zlatar Bistrica te kako je Mikuleca, inače svog kuma i prijatelja, zgrabio za revere nakon što mu je isplazio jezik

VIDEO

Odvjetnik Renata Čehulića poslao je zahtjev za ispravkom reagirajući na članak 'HDZ-ovac je davio SDP-ovca i prijetio', objavljen na portalu 24sata.hr.:

- Renato Čehulić bio je sudionik mirnog prosvjeda u srijedu 28. studenog 2018. kojom su građani izrazili svoje nezadovoljstvo općinskom odlukom o izmjeni prostornog plana kojom se zabranjuje izgradnja poljoprivrednih farmi i proširivanje postojećih farmi čime se direktno zaustavlja ulaganje u poljoprivrednu proizvodnju i zapošljavanje, odnosno otvaranje novih radnih mjesta, pod neutemeljenim izgovorom da građanima smeta smrad s postojećih farmi.

Renato Čehulić na navedenom prosvjedu nije sudjelovao kao član političke stranke, kojoj pripada, već kao građanin Zlatar Bistrice, kojeg se donesena odluka direktno tiče jer ima obiteljsko trgovačko društvo, a i obrt,  koji se bave uzgojem pilića i koji su u proizvodnju uložili znatna financijska sredstva te se njemu i drugim poduzetnicima i poljoprivrednicima sprječava i otežava rad.

Netočno je da bi Renato Čehulić prijetio bilo kome pa tako niti Draženu Mikulcu. Budući su oni prijatelji i vjenčani kumovi, nakon što su već otišli vijećnici i načelnik općine, koje su uistinu prosvjednici vrijeđali, istom se obratio riječima " kaj te ne bude sram, kako buš hodal po cesti pred tim ljudima od sramote, kaj si nam napravil". Navedeno se nikako ne može kvalificirati kao prijetnja.
Ove riječi uslijedile su kao reakcija na osorno ponašanje Dražena Mikulca koji je prepoznao svog kuma među prosvjednicima i koji mu se obratio riječima "kaj ti hoćeš Čeha, pa nisi ti tu nikakav šerif" i pri tome mu se pred svim prisutnim izbeljio u lice. Nakon što ga je Renato Čehulić uhvatio za revere i pritisnuo uza zid izgovorio mu je naprijed navedene riječi. Nikakvog davljenja ili fizičkog napada nije bilo.
Ovaj neželjeni sukob nema nikakve veze sa političkim strankama, kako se iz vaših navoda dade naslutiti, već se radi o nezadovoljstvu ignoriranjem općeg dobra i donošenja odluka u suprotnosti s interesima zajednice u čemu je sudjelovao, između ostalih, i Dražen Mikulec - stoji u zahtjevu za ispravkom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...