Obavijesti

News

Komentari 53

Rekli su joj da je neplodna, a onda su je probudili trudovi

Rekli su joj da je neplodna, a onda su je probudili trudovi
1

Jody je teško podnijela činjenicu da ne može imati djece. Bezuspješno je 20 godina pokušavala zatrudniti. Onda su je u noći prije Božića probudili bolovi...

VIDEO

Mnoge obitelji su baš u vrijeme blagdana proživljavale svoje najteže trenutke. Onda im se nasmiješila sreća i predivne događaje u vrijeme najljepšeg razdoblja u godini mogli su opisati nikako drugačije nego kao pravo čudo. Svaki dan objavljivat ćemo po jednu priču u našem specijalu 'Božićna čuda'. 

Jody Palmer iz Melbournea 20 je godina bezuspješno pokušavala zatrudnjeti. Više od ičega željela je dijete, ali godine mukotrpnog truda i svi pokušaji nisu urodili plodom. 

Međutim, pred Božić 2009. godine usred noći, oko tri ujutro probudili su je snažni bolovi u trbuhu. Samo tri sata kasnije uz pomoć svog partnera Tima Martina rodila je sina. Do te noći nije imala pojma da je trudna i da joj se ostvarila najveća želja.

- Oko pet sati sam probudila Tima i rekla mu da mi je jako loše i da nazove hitnu  - ispričala je Jody koja je onda osjetila nešto i pomislila da ili ima pobačaj ili rađa izvanzemaljca.  Bilo je prekasno za čekanje dolaska liječnika. Srećom, Timu su operateri hitne službe telefonski davali upute i uskoro je porodio sina Jesseja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tim je rekao da nije imao previše vremena za razmišljanje, međutim djevojka s kojom je razgovarao, Andrea, bila je i više nego sjajna dok mu je davala savjete i upute. 

Jesse je nakon poroda imao tek malo više od kilograma pa su ga odmah prebacili na jedinicu intenzivne njege gdje je nastavio oporavak. 

Nije joj bilo ni na kraj pameti da je trudna

Jody su liječnici ranije rekli da je neplodna. Tu činjenicu je teško podnijela pa je pomoć zatražila i od psihijatra. U mjesecima prije poroda čak je i izgubila na kilaži, a mjesečnica joj je bila neredovita. Trudnoća joj nije bila ni na kraj pameti. 

- Izgubila sam nadu da ću ikada držati svoje dijete. Jesse je naše Božićno čudo - zaključila je. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.