Obavijesti

Promo sadržaj

Replay: Nova kolekcija Proljeće-Ljeto 2019.

Replay: Nova kolekcija Proljeće-Ljeto 2019.
9

Dugo očekivana Replay kolekcija Proljeće-Ljeto 2019 konačno je stigla u Hrvatske Replay trgovine

Dugo očekivana Replay kolekcija Proljeće-Ljeto 2019 konačno je stigla u Hrvatske Replay trgovine i na službeni Replay Hrvatska webshop te je, kako se u fashion kuloarima i pričalo, uistinu drugačija od svega što smo mogli očekivati.

Čini se da će, kao i prije, poznati talijanski modni brend Replay opet biti predvodnik u kreiranju modnih trendova na našim ulicama i eventima te još jednom pokazati kako razbuditi „usnulu“ fashion scenu #musthave komadima, koji te ne čine još jednim „modnim izlogom“ u nizu već pojavom koja kroz modni izričaj odiše svoju personalnost.

Naime, Replay predstavlja potpuno nove linije ove sezone inspirirane cool kvartom Silverlake u Los Angelesu. Taj poznati kvart  u LA-u svojevrstan je epicentar kreativnosti i raznolikosti koji su zajedno stvorili jedinstvenu simbiozu, čiji se izričaj ponajviše ostvaruje u modi, glazbi, kulturi i sportu.

Pa tako, nova Sport Deluxe linija za žene, koja zauzima mjesto glavne protagonistkinje cjelokupne kolekcije Proljeće-Ljeto 2019, donosi zaista posebne novitete čiji je središnji materijal flis koji se koristi u različitim komadima kolekcije. Tako ćete u ovoj liniji pronaći cool dukserice ukrašene biserima te izvezenim detaljima koje se vrhunski kombiniraju s elegantnim haljinama. Uz to, #IT komad sezone zasigurno će biti sportske hlače od flisa s različitim uzorcima te bočnom sportskom trakom. Naravno, ne zaboravimo i na najlonske jakne s logotipima i kontrastnim zatvaračima te aplikacijama u obliku sportskih traka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Replay ženska jakna iz nove kolekcije Proljeće-Ljeto 2019, Sport Deluxe linija

Sport Deluxe linija za muškarce donosi definitivno #KeyItem muške kolekcije sezone, a to je brutalna Bomber jakna, koja kao pravi predstavnik Athleisure mode briše granice između svijeta sporta i casual-poslovnog svijeta. 

Također, potpuna novost kolekcije je i Stay Fresh Factor, za prave znalce mode i hedoniste udobnosti. Stay Fresh Factor odnosi se na pamučne majice s čistim dizajnom i snažnim osjećajem tkanine pri nošenju koje zbog enzimskog tretiranja zadržavaju svježinu i čuvaju strukturu. 

Replay muška jakna iz nove kolekcije Proljeće-Ljeto 2019, Sport Deluxe linija

Nova Black Holiday linija za žene dolazi u hrabrim crnim i bijelim kombinacijama čije raspoloženje snažno kontrastira bojama i tkaninama te se usredotočuje na sportski inspirirane haljine te na triacetatne suknje visokog struka. U Black Holiday liniji moći ćete pronaći seksi kožne kratke hlače s  detaljima u kombinaciji sa šifon košuljama žarko svijetlih boja, Iurex majice s uvezenim detaljima ili pak prekrasne pamučne haljine s naborima.

 

Replay ženska jakna iz nove kolekcije Proljeće-Ljeto 2019, Black Holiday linija

Muški će dio publike svoju strast pronaći u majicama crnih nijansi s rock printevima te u majicama koje su tretirane posebnim enzimskim pranjem čiji je učinak stvorio poseban efekt „soli i papra“.

 

Replay muška jakna iz nove kolekcije Proljeće-Ljeto 2019, Black Holiday linija

Atraktivni military look u ženskoj kolekciji dolazi osvježen novim bojama i detaljima iz sportskog svijeta poput bočnih prugica u posebnoj liniji nazvanoj Customized Icons. Ta linija oduzima dah već na prvi pogled te prenosi stav svoje vlasnice kroz Bomber jaknu ukrašenu detaljima bisera, uz kombinaciju duge haljine s dubokim dekolteom ukrašene lancima. Ne smijemo zaboraviti ni na, uvijek popularne, cargo hlače koje sada dolaze sa izvezenim i naboranim detaljima. 

 

Replay ženske cargo hlače iz nove kolekcije Proljeće-Ljeto 2019, Customized icons linija

Customized Icons linija za muškarce dolazi u dominantnim military bojama pijeska te u vojno zelenoj boji. Ta je linija bogata vezicama, zakrpama, ušivenim detaljima od leptira do bodljikave žice te standardnim vojnim motivima kroz veliki dio kolekcije.

Replay muški džemper iz nove kolekcije Proljeće-Ljeto 2019, Customized Icons linija

Naspoljetku, novu liniju Paradise Cove, nazvanu prema okrugu u Malibu, karakteriziraju country motivi te gipsy detalji koji su vidljivi na apsolutno svim komadima ove linije. Svima će se zasigurno najviše svidjeti kimoni s delikatnim uzorcima, košulje s animalnim printom ili pak prugaste košulje s kvadratnim prorezom na leđima i zatvaračima na rukavima.

Replay ženska haljina iz nove kolekcije Proljeće-Ljeto 2019, Paradise Cove linija

Muški vodeći komadi linije Paradise Cove u novoj Replay kolekciji Proljeće-Ljeto 2019 upravo su košulje, u različitim nijansama boja te verzijama. Tako će u ovoj liniji snažniji spol moći pronaći košulje zapadnjačkog stila, ethnic košulje, karirane košulje, sve zajedno ukrašene minijaturnim detaljima ili karakterističnim Paisley printom, odnosno jednostavno – baš Replay!

Replay muška košulja iz nove kolekcije Proljeće-Ljeto 2019, Paradise cove linija

Kao što se može naslutiti, Replay je opet nadmašio samog sebe te svojim vjernim kupcima (i onima koji će tek postati) proizveo i ponudio još jednu kolekciju s kojom možete uistinu biti svoji, jedinstveni i kreativni.

Svu ponudu iz nove Replay kolekcije Proljeće-Ljeto 2019 možete pronaći u Replay Hrvatska prodajnim mjestima ili putem Reverto webshopa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj