Obavijesti

Promo sadržaj

Oni su pravi transformeri u organizaciji zabave

Oni su pravi transformeri u organizaciji zabave
12

Metropolis club nova destinacija najboljih poslovnih evenata

Preko puta Zagrebačkog Velesajma smjestila se novozagrebačka oaza zabave i dobrog provoda Metropolis club, koji je unazad par godina postao pravi hit za noćne izlaske, posebno za one starije od 28 godina. 

Multifunkcionalan klub zbog svoje je prostranosti, udobnih separea i zidova ukrašenih slikama rock legendi, vratio u grad pravi zagrebački đir nekadašnjih popularnih klubova  80tih, dok je urbanim ali i lijepo uređenim outfitom postao jedno pod najpopularnijih mjesta za noćni provod. Specifičnost koja ga zbog mobilnih šankova i stolova krasi jest upravo ta multifunkcionalnost i mobilnost.
Idealno je kada prostor sam po sebi priča vašu priču, no rijetko gdje će se stage  i šankovi  moći rotirati postavljati na drugu poziciju, rijetko koje mjesto može se obući u druge priče i tematske partije kao Metropolis club. Majstori transformacije tim Metropolis cluba uz koncerte, evente, sportska događanja i kvizove već sedam godina uspješno organiziraju domjenke, poslovne evente, team buildinge i tematske partije za poslovne klijente. Kapacitet prostora od 150 do 900 ljudi, prema potrebi se pregrađuje tj. povećava ili smanjuje.  Neovisno o broju posjetitelja, Metropolis club može se širiti ili smanjivati prema željama klijenta, a da se ni u jednom od tih scenarija ne osjeća višak prostora. 

Klub u potpunosti posjeduje svu potrebnu opremu od razglasa  do gastro  ponude i tematskih menija, do zabavnoga programa upotpunjenog uvijek traženim biljarskim stolovima! 

Metropolis Club uz osam  biljarskih stolova ima i tri profi pikada Stil Darts! Klub posjeduje i odvojeni VIP prostor, a ono što posebno treba istaknuti osim idealnog prostora je da koorporativne evente radi uigrana ekipa koja je svoje iskustvo stekla u mnogobrojnim organizacijama božićnih  domjenaka, tematskih partija, team buildinga i koorporativnih evenata. 

Bilo da se radi o manjem eventu, glasnijem koncertnom partiju, plesnjaku ili tematskom partiju ekipa Metropolis cluba složiti će vam event baš po vašoj mjeri i transformirati klub po principu „ključ u ruke“. Organizaciju eventa popratit će i kvalitetnom promocijom kroz društvene mreže i najčitanije medije!

Znali smo dobivati različite zahtjeve naših klijenata. Odradili smo preko 200 domjenka i poslovnih evenata! Katkad su nas tražili samo DJa i instrumentalista, preobražavali smo se u krimi priče kao Crime, ili smo morali biti uređeni kao video igrica sa Super Mariom u glavnoj ulozi za InfoGamer, prošli smo stvarno svakojake teme. Organizirali smo i koncerte za Božićne domjenke, plesnjake, glasne partije do zore, ali i one tiše i kraće, ponekad smo se spajali sa sportskim natjecanjima no mi smo tu uvijek bili da se potrudimo oko onoga što je najbitnije u ovom poslu, a to je dobra zabava" - kaže nam Roko Stanić event manager i manager kluba.    

Metropolis klub slovi kao kameleon u prilagodbi evenata. Lani je njihov Harry Potter Halloween party bio najposjećeniji u gradu. Tematske Nove Godine već 4 godine za redom su rasprodane, a uskoro će otkriti i što nam ove godine pripremaju za ovogodišnju najluđu noć u godini.

Krajem godine uobičajeno smo okupirani zahtjevima za koorporativne evente i Božićne domjenke no nikada ne zaboravljamo našu publiku, te koncertni, plesni i sportski program. Kvizovi popularne KoZe su također redovan repertoar našeg programa“ – dodaje Roko Stanić. 

Početkom studenog klub slavi sedam godina postojanja koncertom Crvene Jabuke. Nakon rođendanske fešte posjetitelje 16.11.2019. očekuje nastup jednog od najpopularnijih pop bandova 80tih - Denis&Denis.  Prosinac će obilježiti veliki disko tulum u znaku legendarne ABBE, publici već dobro poznatog u izdanju rasprodanog Real ABBA Experiencea. Za doček Nove 2020. Metropolis namjerava organizirati dosad najbolji tematski novogodišnji provod. 

Stoga želite li nešto novo, nešto inovativno na vrijeme rezervirajte svoj prostor i termin i neka Metropolis club bude odredište vaše dobre zabave. Obratite se s povjerenjem na 091 440 0302 ili roko.stanic@metropolisklub.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.