Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ribić u strahu: Bojim se da će mi "slučajno" otpasti kotač

None Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Na konferenciji za novinare Vilim Ribić je još jednom naglasio da nije istina da su se sindikati odrekli božićnice, regresa i jubilarne nagrade. Tvrdi kako je to manipulacija

Vilim Ribić je na konferenciji za novinare rekao da strahuje za svoj život, a strah je objasnio napisima u medijima tijekom pregovora Vlade i sindikata, javlja dnevnik.hr.

- Bojim se kad će mi 'slučajno' otpasti kotač dok budem vozio autocestom, rekao je predsjednik Matice hrvatskih sindikata koji je još jednom objasnio da sindikati nisu s Vladom dogovorili ono što tvrdi Spomenka Avberšek. 

Ribić je rekao da su Vlada i Avberšek napravili nečuvenu manipulaciju te da se sindikati nisu odrekli božićnice, regresa i jubilarne nagrade kako su to izvijestili Mirando Mrsić i predsjednica Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi. 

Komentari (82)
  • Neće Ribiću ! Ti ionako radiš protiv naroda a ne protiv vlasti

    5. 7. 2012,   12:59
  • Ja radim u privatnom sektoru pa nemam pravo "pametovati" po pitanju kolektivnih ugovora itd....ali me zanima kako je moguće da su već godinama isti ljudi predsjednici sindikata ili je to uobičajeno??

    5. 7. 2012,   13:24
  • Ribiću., pričaš gluposti, ili želiš da tvoje radno mjesto dobije beneficirani radni staž kao opasno za raditi.Odakle ti auto i još da se voziš auto cestom ,dok oni koje predstavljaš krpe kraj sa krajem ili čak nemaju što više da zakrpe. Malo pomalo krećeš stopama velikog sindikaliste i borca za radnička prava gos. Kunsta, primičeš se fotelji u saboru ,samo ti još treba zaštita kao političarima.

    5. 7. 2012,   13:06