Obavijesti

News

Komentari 75

Riječki par snimao svoj ples u trudnoći: Leone, ovo je za tebe

Riječki par snimao svoj ples u trudnoći: Leone, ovo je za tebe
9

Slađana (32) i Filip Gržinčić (35) svakog su mjeseca tijekom trudnoće snimili video u kojem plešu u istoj odjeći na istu pjesmu. Leon je napunio šest tjedana, a roditelji su mu sačuvali najljepšu uspomenu

VIDEO

Razmišljala sam kako zabilježiti trenutke u trudnoći i snimanje plesnog videa činilo mi se kao najljepša uspomena na to razdoblje. Ova pjesma Justina Timberlakea savršeno je plesna i tekst baš odgovara raspoloženju, to smo nekako mi, kaže Slađana Gržinčić (32).

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:10

Video prikazuje vesele riječke supružnike Gržinčić koji kroz ples uz pjesmu ‘Can’t Stop the Feeling!’ tijekom njezine trudnoće iščekuju prvog sina, sad već bebe od mjesec i pol dana. Od početka Slađanine trudnoće, bračni par snimao se dok pleše na istu pjesmu, u istoj prostoriji i istoj odjeći. Jedino se mijenjao opseg Slađanina trbuha. Simpatična snimka završava tako što sretni roditelji u naručju drže prvorođenca, tad starog 21 dan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Koreografiju sam radila ja, a korake bih smislila netom prije no što smo snimili taj dio plesa. I suprug je morao uvježbati korake, što je trajalo mrvicu dulje, ali uz puno smijeha - opisuje Slađana. Dodaje kako se tijekom trudnoće osjećala odlično.

- To je predivno putovanje, s kojeg sam se vratila s najljepšim suvenirom na svijetu! Putovanje koje, bez obzira na to koliko bolno bilo, ni jedno drugo neće moći nadmašiti. Putovanje na kojem sam konačno upoznala svoju štrucu sreće, koja već ima nadimak, zovemo ga Pinkica - uzbuđeno nam povjerava nasmijana Slađana.

16 tjedana trudnoće

Dodaje da će ova snimka njenom sinu biti prekrasna uspomena koju će, nada se, uvijek rado pogledati.

- Leon je veseo bebač, katkad živahan, katkad miran, zahtjevan, ovisno o danu. Život nam se preokrenuo, ali idemo korak po korak - kaže Slađana.

Slađana otkriva da se uhodavaju korak po korak, da su zadovoljni prilagodbom na novonastalu situaciju i da je količina ljubavi prema Leonu neizmjerna.

Slađana je inače dekoraterka, blogerica i vlasnica agencije za vjenčanja Studio akcent, koju vodi sa suprugom Filipom (35), po zanimanju fotografom. Odnedavno na Instagramu zajedno vode Sweetmama_blog, na kojem objavljuju postove o roditeljstvu i zajedničkom životu. Na njemu je objavljen i njihov video koji bi trebao potaknuti muškarce da pomažu u kući.

28 tjedana trudnoće

- Nedavno sam se, nakon puno nećkanja i odustajanja, ipak odvažila i objavila svoj blog. Postovi će sadržavati teme vezane uz trudnoću i odgoj djeteta te uz naše snalaženje u njemu, ali također ću govoriti o našim iskustvima na raznim putovanjima koja planiramo. Studio Akcent naša je mala marketinška agencija bazirana na brendiranju, grafičkom dizajnu i online marketingu. U sklopu brenda F Weddings Filip je izvrstan vjenčani fotograf, a ja dekoriram i organiziram manja vjenčanja i radim plesne koreografije za prvi ples - objašnjava sretan bračni par. Za svog sina, kažu, ne mogu predvidjeti hoće li jednog dana ići njihovim stopama, no bez pogovora će ga podržati u odabiru karijere.

32 tjedna trudnoće

- Mislim da će fotografija i scena biti prisutne u njegovu životu već od najmlađih dana. Evo, prije nekoliko dana već je bio s nama na modnom snimanju i odradio svoj prvi dan s tatom na poslu. No kakav god Leonov izbor karijere bio, naša uloga će biti da ga 100 posto podržimo u tome - zaključuju sretni roditelj

40 tjedana trudnoće

3 tjedna nakon poroda

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a