Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Riječki par snimao svoj ples u trudnoći: Leone, ovo je za tebe

None Foto: Maja Furjana 9

Slađana (32) i Filip Gržinčić (35) svakog su mjeseca tijekom trudnoće snimili video u kojem plešu u istoj odjeći na istu pjesmu. Leon je napunio šest tjedana, a roditelji su mu sačuvali najljepšu uspomenu

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Razmišljala sam kako zabilježiti trenutke u trudnoći i snimanje plesnog videa činilo mi se kao najljepša uspomena na to razdoblje. Ova pjesma Justina Timberlakea savršeno je plesna i tekst baš odgovara raspoloženju, to smo nekako mi, kaže Slađana Gržinčić (32).

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Video prikazuje vesele riječke supružnike Gržinčić koji kroz ples uz pjesmu ‘Can’t Stop the Feeling!’ tijekom njezine trudnoće iščekuju prvog sina, sad već bebe od mjesec i pol dana. Od početka Slađanine trudnoće, bračni par snimao se dok pleše na istu pjesmu, u istoj prostoriji i istoj odjeći. Jedino se mijenjao opseg Slađanina trbuha. Simpatična snimka završava tako što sretni roditelji u naručju drže prvorođenca, tad starog 21 dan.

- Koreografiju sam radila ja, a korake bih smislila netom prije no što smo snimili taj dio plesa. I suprug je morao uvježbati korake, što je trajalo mrvicu dulje, ali uz puno smijeha - opisuje Slađana. Dodaje kako se tijekom trudnoće osjećala odlično.

- To je predivno putovanje, s kojeg sam se vratila s najljepšim suvenirom na svijetu! Putovanje koje, bez obzira na to koliko bolno bilo, ni jedno drugo neće moći nadmašiti. Putovanje na kojem sam konačno upoznala svoju štrucu sreće, koja već ima nadimak, zovemo ga Pinkica - uzbuđeno nam povjerava nasmijana Slađana.

16 tjedana trudnoće

Foto: Privatni albumI

Dodaje da će ova snimka njenom sinu biti prekrasna uspomena koju će, nada se, uvijek rado pogledati.

- Leon je veseo bebač, katkad živahan, katkad miran, zahtjevan, ovisno o danu. Život nam se preokrenuo, ali idemo korak po korak - kaže Slađana.

Slađana otkriva da se uhodavaju korak po korak, da su zadovoljni prilagodbom na novonastalu situaciju i da je količina ljubavi prema Leonu neizmjerna.

Slađana je inače dekoraterka, blogerica i vlasnica agencije za vjenčanja Studio akcent, koju vodi sa suprugom Filipom (35), po zanimanju fotografom. Odnedavno na Instagramu zajedno vode Sweetmama_blog, na kojem objavljuju postove o roditeljstvu i zajedničkom životu. Na njemu je objavljen i njihov video koji bi trebao potaknuti muškarce da pomažu u kući.

28 tjedana trudnoće

Foto: Privatni albumI

- Nedavno sam se, nakon puno nećkanja i odustajanja, ipak odvažila i objavila svoj blog. Postovi će sadržavati teme vezane uz trudnoću i odgoj djeteta te uz naše snalaženje u njemu, ali također ću govoriti o našim iskustvima na raznim putovanjima koja planiramo. Studio Akcent naša je mala marketinška agencija bazirana na brendiranju, grafičkom dizajnu i online marketingu. U sklopu brenda F Weddings Filip je izvrstan vjenčani fotograf, a ja dekoriram i organiziram manja vjenčanja i radim plesne koreografije za prvi ples - objašnjava sretan bračni par. Za svog sina, kažu, ne mogu predvidjeti hoće li jednog dana ići njihovim stopama, no bez pogovora će ga podržati u odabiru karijere.

32 tjedna trudnoće

Foto: Privatni albumI

- Mislim da će fotografija i scena biti prisutne u njegovu životu već od najmlađih dana. Evo, prije nekoliko dana već je bio s nama na modnom snimanju i odradio svoj prvi dan s tatom na poslu. No kakav god Leonov izbor karijere bio, naša uloga će biti da ga 100 posto podržimo u tome - zaključuju sretni roditelj

40 tjedana trudnoće

Foto: Maja Furjana

3 tjedna nakon poroda

Foto: Privatni albumI

 

Komentari (75)
  • Patetika. Mene je sram za njih.

    19. 9. 2018,   18:17
  • Slatko ali ne za javnost. Ako je za malog Leona, ne razumijem što radi na Facebook-u i evo sad u novinama? Što to ljude vuće da svoju najdublju privatnost dijele okolo?

    19. 9. 2018,   18:31
  • bog te upuco kakve vi stvari stavljate na naslovnicu. udarna vijest. mislim da je ovo kap koja je prelila čašu, a dugo tu čašu punite s nevjerojatnim budalaštinam. stvarno moraš bit mentalno zaostao ili žešći mazohist da dolaziš ovdje, ne znam više šta sam od tog dvoje ali znam da nikad više kliknut na ovo žutilo od portala.

    19. 9. 2018,   18:48