Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rijeka u poplavi, ljudi do posla putuju daskom za surfanje

None Foto: čitatelj 24sata 8

U ovom smo poslovnom prostoru već 10 godina i nikad ovakvo nešto nismo doživjeli. Od jutra nam susjedi pomažu da ispumpamo vodu, rekla nam je čitateljica koja radi u blizini Riječke tržnice

Visoka razina mora i jake kiše poplavile su veći dio Jadranske obale. 

ZBRAJAJU ŠTETE DILJEM OBALE Rekordno visok val na Jadranu izmjerili su blizu Dubrovnika

Novi uvjeti traže i nove mjere kretanja, pa smo tako od čitatelja dobili video u kojem se dvojac kroz Riječku tržnicu kreće na dasci za surfanje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Radim na Riječkoj tržnici već godinama. Naučili smo na poplave na tržnici. Rječina se digne i poplavi nas skoro svaku veću kišu, ali se voda povuče negdje oko 9.00 sati i možemo nastaviti s radom. Ovaj put to nije slučaj, i mislim da danas nećemo raditi. - rekla nam je čitateljica koja nam je poslala video. 

VIDEO: NAJJAČE JUGO STOLJEĆA U Dalmaciji plima na vrhuncu, olujni valovi su potopili obalu

Čitateljica koja nam je poslala fotografije radi u blizini tržnice.

- U ovom smo poslovnom prostoru već 10 godina i nikad ovakvo nešto nismo doživjeli. Od jutra nam susjedi pomažu da ispumpamo vodu. - kaže. 

VIDEO: UDARI ORKANSKOG JUGA Hvar odsječen, more poplavilo ulice, u Splitu su uništeni auti

 

Tema: Hrvatska

Komentari (70)
  • Nije to daska za surfanje, nego SUP ili padlle board. To je samo na tržnici tako svake godine. Plima, velika količina kiša, južina, nasipani teren i oborinska odvodnja ispod razine mora. Ništa čudno.

    13. 11. 2019,   13:21
  • Ne zelim komentirati clanak nego banner od jednog trgovackog centra. Naime, dragi dvadesetcetirisatovci, da bi uopce procitao clanak kojem nedostaje trecina zbog bannera koji ga pokriva ja moram otvoriti reklamu (na kojoj nema X) jer u suprotnom mogu samo izaci. Mogu ga komentirati, ali ga ne mogu procitati. Mislim da si morate posloziti prioritete....ili vec jeste, kako mi se cini. U svakom slucaju niti je trgovacki lanac dobio klik niti sam ja procitao clanak. Pa eto, samo naprijed tako.

    13. 11. 2019,   15:07
  • Ovo je SUP, a ne daska za surfanje! Majko moja, tko vama članke piše....

    13. 11. 2019,   15:06