Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Riješili misterij? Rođak kriv za nestanak četveročlane obitelji

None Foto: Screenshot/LCI

Francuska: Pascal i supruga Brigitte, koji oboje imaju po oko 50 godina i njihov sin Sebastien (21) i kćer Charlotte (18) nestali su 16. veljače. Policija je u njihovoj kući našla tragove krvi

Policija je privela sestru i šogora Pascala Troadeca koji je nestao sa suprugom i dvoje djece. Pascal i supruga Brigitte, koji oboje imaju po oko 50 godina i njihov sin  Sebastien (21) i kćer Charlotte (18) nestali su 16. veljače.

Policija je u njihovoj kući pronašla tragove krvi koji su dijelom bili obrisani i hladnjak pun hrane. Pronašli su i krvave otiske roditelji i sina, ali ne i kćeri Charlotte. Tragovi krvi su pronađeni na Sebastienovom mobitelu, satu njegove majke i ispod stepenica. 


Počeli su sumnjati na ubojstvo, otmicu, nezakonito zadržavanje. U Brestu, gdje žive uhićeni, policija je našla neke predmete koji pripadaju nestaloj obitelji. Istražitelji i dalje vjeruju da bi neki članovi obitelji mogli biti živi. Obitelj je živjela u predgrađu Nantesa, a par je uhićen u gradu koji je udaljen 300 kilometara. Uhićene je policija ispitala još na početku istrage. Sebastienov automobil je policija našla u Saint-Nazaireu u blizini Nantesa, a u šumi u blizini Bresta džoger je našao hlače nestale Charlotte.

Policiju je o nestanku obitelji obavijestila sestra nestale Brigitte. U početku su istražitelji sumnjičili Sebastiena koji je 2013. godine kažnjen društvenokorisnim radom jer je, dok je bio maloljetan, 2013. prijetio na svojem blogu. Francuski mediji su također pisali da mladić ima psihičke probleme i da je patio od depresije, piše BBC. 

Komentari (34)
  • Baš mi se sviđa kako Živko piše članke, po meni je jedna od najboljih na portalu, svaki članak čitam po deset puta...............................Šibaj dalje Živko !!!

    6. 3. 2017,   16:41
  • Kakav je ovo clanak? Mislim da nam nista niste objasnili, a bitno da su rijesili misterij...

    6. 3. 2017,   16:11
  • Oboje imaju oko pedeset godina,kako onda mogu imati djecu od 21, 18 i 16 godina ?

    6. 3. 2017,   16:41