Obavijesti

Promo sadržaj

Riješite se dlačica pomoću IPL tehnologije! Zauvijek!

Riješite se dlačica pomoću IPL tehnologije!  Zauvijek!
3

Bezbolno, trajno i povoljno uklonite neželjene dlačice pomoću No+vello IPL tehnologije

VIDEO

Većina žena, a sve više i muškaraca, neprekidno „vodi rat“ s neželjenim dlačicama na tijelu i licu. No+vello IPL tehnologijom pomoći ćemo vam da trajno riješite ove probleme. IPL fotoepilacija je depilacija pomoću intensivne pulsirajuće svjetlosti, bezbolna je, uništava folikule dlačica i nakon nekoliko tretmana u razmaku od 4 – 6 tjedana, 90% dlačica će nestati. Potreban broj tretmana je individualan i u No+vello salonima iskoristite besplatni probni tretman gdje će te dobiti sve potrebne informacije. Prednost No+vello depilacija je i najpovoljnija cijena: 250 kn tretman po zoni.

No+vello IPL i LED tehnologija, osim uklanjanja dlačica, nudi pomlađivanje i regeneraciju kože, te dubinsko ultrazvučno čišćenje lica. Također vam možemo pomoći da smanjite obujam vašeg tijela, učvrstite tijelo, smanjite celulit i najnovijom metodom izbijelite vaše zube. Naši tretmani pogodni su za sve tipove kože, a možete probati i našu kozmetiku, prihvatljive cijene i odličnih rezultata.

No+vello tehnologija razvijena je u Španjolskoj i nakon 10 godina koristi se u 17 država, u više od 1 300 salona i jedna je od najbrže rastućih franšiza na području estetike u svijetu. Ako tražite novi oblik zarade gdje ćemo vam pomoći isprobanim know-how sistemom, posjetite nas u nekom od salona u Zagrebu, Karlovcu, Rijeci i Splitu. No+vello broj 1 u svijetu u trajnoj depilaciji!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Više na: www.depilacija.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike