Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Riješite se dlačica pomoću IPL tehnologije! Zauvijek!

None Foto: 3

Bezbolno, trajno i povoljno uklonite neželjene dlačice pomoću No+vello IPL tehnologije

Većina žena, a sve više i muškaraca, neprekidno „vodi rat“ s neželjenim dlačicama na tijelu i licu. No+vello IPL tehnologijom pomoći ćemo vam da trajno riješite ove probleme. IPL fotoepilacija je depilacija pomoću intensivne pulsirajuće svjetlosti, bezbolna je, uništava folikule dlačica i nakon nekoliko tretmana u razmaku od 4 – 6 tjedana, 90% dlačica će nestati. Potreban broj tretmana je individualan i u No+vello salonima iskoristite besplatni probni tretman gdje će te dobiti sve potrebne informacije. Prednost No+vello depilacija je i najpovoljnija cijena: 250 kn tretman po zoni.

No+vello IPL i LED tehnologija, osim uklanjanja dlačica, nudi pomlađivanje i regeneraciju kože, te dubinsko ultrazvučno čišćenje lica. Također vam možemo pomoći da smanjite obujam vašeg tijela, učvrstite tijelo, smanjite celulit i najnovijom metodom izbijelite vaše zube. Naši tretmani pogodni su za sve tipove kože, a možete probati i našu kozmetiku, prihvatljive cijene i odličnih rezultata.

No+vello tehnologija razvijena je u Španjolskoj i nakon 10 godina koristi se u 17 država, u više od 1 300 salona i jedna je od najbrže rastućih franšiza na području estetike u svijetu. Ako tražite novi oblik zarade gdje ćemo vam pomoći isprobanim know-how sistemom, posjetite nas u nekom od salona u Zagrebu, Karlovcu, Rijeci i Splitu. No+vello broj 1 u svijetu u trajnoj depilaciji!

Više na: www.depilacija.hr

Tema: Promo sadržaj