Obavijesti

Promo sadržaj

Riješite grijanje na moderan i ekonomičan način

Riješite grijanje na moderan i ekonomičan način
1

Došlo je ono doba godine kada temperature samo idu na dolje i vjerojatno su već mnogi od vas počeli paliti svoje klime, kalorifere i grijalice, plinsko ili centralno grijanje

No, u duhu ekološki osviještenog načina iskorištavanja energije, koji je u posljednje vrijeme sve prisutniji  ali i u percepciji korisnika sve važniji aspekt odabira načina upotrebe toplinske energije, mnogi korisnici, izuzev ustaljenih varijanti zagrijavanja prostorija u kojim borave, posežu za drugim alternativnim, isplativijim i za okoliš povoljnijim mogućnostima.

Mramoterm grijaće ploče potpuna su alternativa ustaljenim načinima grijanja, čija ušteda energije u usporedbi s uobičajenim varijantama, može biti čak 25% do 50 %. Najveću učinkovitost postižu uz vlastitu termostatsku regulaciju uključeno 24h / dan i time daju optimalan odnos potrošnje el. en. i ugodne topline s potrošnjom od 400-500 Wh /m2 /24 h  (cca 10 kn/po m2 prostora mjesečno).One su estetski dotjerani  jednostavni  plošni oblici koji funkcioniraju na principu toplinskog zračenja kojim se zagrijavaju čvrsta tijela koja postaju spremnici topline. 

Mramoterm grijanje, izuzev načina iskorištavanja energije i očuvanja čistog okoliša, omogućava zdrav i ugodan osjećaj topline, kao potpuno rješenje grijanja. S  jamstvom od  10 godina u potpunosti odgovara svim propisima o sigurnosti i zaštiti. Formalna jednostavnost  Mramoterm proizvoda, osobito u usporedbi s ustaljenim, često nezgrapnim, kompliciranim i dominantnim grijaćim elementima, rezultira brojnim mogućnostima izvrsnog uklapanja u interijere. Mramoterm grijaće ploče tako postaju dio prostora, jednostavna skulptura od prirodnog materijala pričvršćena na zid, koja formom ne ugrožava sklad i vaš kutak čini jedinstvenim.

Sve navedene karakteristike govore u prilog činjenici da kupnja proizvoda, osobito za prostore u kojima svakodnevno boravimo, nikako ne bi smjela biti hir ili razmetanje, već odgovoran postupak, ponajprije spram samom sebi.  

Mramoterm grijanje ima priču - ima tradiciju. Više od 33 godine iskustva i tisuće zadovoljnih kupaca u Hrvatskoj i inozemstvu. Uvjerite se i sami i postanite dio toga.

Proizvodnja i prodaja:

Mramoterm 
Marinići b.b.
51216 Viškovo

www.mramoterm.hr; mramoterm@mramoterm.hr

tel. 051 257 414 ili 051 257 161

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj