Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Rođen za taj posao': Ostvarili su mu san da bude policajac

None Foto: MUP 2

Krunoslav Golubić iz Hrastovca Topličkog, mladić je s Downovim sindromom, je cijeli život sanjao da postane policajac. Želju mu je ostvario otac Stjepan

Prva točka smjena načelnika, odlučan je bio Krunoslav (18) čim je preuzeo u petak Policijsku postaju Novi Marof. Krunoslav Golubić iz Hrastovca Topličkog, mladić je s Downovim sindromom, koji cijeli život sanjao da postane policajac.

Želju mu je ostvario otac Stjepan uz pomoć  pjevača i radijskog voditelja Juraja Galine i gradonačelnika Novog Marofa Sinišu Jenkača.

- Iznenadio nas je odlučnim i zapovjednim stavom koji je pokazao čim je odjenuo jaknu načelnika. Jako nas je nasmijao i vidjelo se da uživa. Skoro dva sata je proveo s nama, a mi smo mu pokazali sve naše prostorije i upoznali s kolegama i poslom koji radimo - kaže nam glasnogovornica Marina Kolarić. Krunoslav je svoje vođenje postaje zaključio ‘pritvaranjem’ gradonačelnika Jenkača i „bivšeg“ načelnika Maltara. Obojica su se ‘spasili kazne’ jer su obećali da će se popraviti, a Krunoslav se vratio kući svojim kriminalističkim serijama.

Tema: Hrvatska

Komentari (88)
  • Zlato malo . Bravo za sve koji su mu omogucili malo srece!!!❤️☘️😇

    4. 1. 2019,   17:02
  • 24 sata, ovo je vijest, a ne "ono" iz republike srpske. Bravo za oca i policajce.

    4. 1. 2019,   16:43
  • Lijepa gesta od strane lega iz Policijske postaje Novi Marof.

    4. 1. 2019,   16:48
Message