Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Robusan i uglađen: Novi Peugeot Rifter

None Foto: Peugeot 3

U prepoznatljivom duhu i vrijednostima posljednjih kreacija marke, novi Peugeot Rifter usvaja inovativnu siluetu prilagođenu svakodnevnoj avanturi

Novi Peugeot Rifter, koji je od siječnja u ponudi na hrvatskom tržištu, uspio je povezati stil koji je istovremeno robustan i uglađen. Njegov pustolovni duh prilagođava se svim okruženjima, od urbane džungle do autentičnih prirodnih okoliša. Opremljen s PEUGEOT i-Cockpitom®, novi Peugeot Rifter donosi intenzivan doživljaj vožnje, jedinstven u svojoj klasi i u svim okolnostima.

Foto: Peugeot

Izgrađen na novoj platformi, novi Novi Peugeot Rifter nudi otpornost i izdržljivost kako bi zadovoljio najzahtjevnije primjene. Dostupan u dvije duljine, sa pet ili sedam sjedala, on njeguje raznovrsnost, modularnost i praktičnost. Ima učinkovite motore kao i tehničku opremu posljednje generacije.

Novi Peugeot Rifter, potvrđeni pustolov koji intenzivno živi svaki dan, osmišljen je kako bi inspirirao svakodnevne istraživače.
U ponudi je s 5 godina jamstva, tri razine opremljenosti: Active, Allure i GT Line, s benzinskim motorom PureTech 110 S&S i dizelskim motorima BlueHDi 75, BlueHDi 100 i BlueHDi 130 S&S. 

Kupci imaju mogućnost kupiti novi Peugeot Rifter i putem financijskog leasinga uz Peugeot Financiranje, a prema modelu 1/3 uz 0% kamata, a na poklon dobivaju obvezno osiguranje i metalik boju.

Foto: Peugeot

Tema: Promo sadržaj