Obavijesti

Promo sadržaj

Rockabilly doček Nove Godine u Termama Tuhelj

Rockabilly doček Nove Godine u Termama Tuhelj
4

Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a, pokazat će da nikada niste prestari za rock

Rockabilly je najstariji pravac rock glazbe koji je nastao 50-ih godina prošlog stoljeća. Osim osebujnog glazbenog ritma, ova kultura povezana je i sa stanovitim načinom odijevanja. No za doček u Termama Tuhelj ne morate brinuti oko točnog odjevanja sukladno temi, nego vam je potrebna samo dobra volja, prijatelji i obitelj te zabava neće izostati. 

Očekuje vas:

  • “U sjaju Blue moon-a” - party ususret Rockabilly-u uz DJ Gotza i gastro iznenađenje u Terra lounge baru 29.12.2017.
  • “Rockabilly vremeplov” uz Mississippi Queen band u Dvorcu Mihanović 30. 12. 2017.
  • Pohod s bakljama i degustacija vina u baroknom Dvorcu Mihanović
  • Gala novogodišnja večera uz Boss band u restoranu Lati ili all inclusive light doček u kupaćim kostimima na Vodenom planetu 31.12.2017.
  • Repriza dočeka uz Boss band 1.1.2017.
  • Raznovrstan WELL program animacije za djecu (Tuhi club, aqua fun na bazenima, Indians day, mini disco, potraga za skrivenim blagom, novogodišnji party uz animaciju)
  • Opuštanje u najvećem Svijetu sauna uz 8 različitih vrsta sauna, 4 prostorije za odmor, wellness bar, hladan bazen, whirlpool, viseće ljuljačke… 
  • Poklon prilikom dolaska
  • Doručak 1. 1. 2018. poslužen do 12:00 sati
  • Ostala iznenađenja

Naravno, cjelokupan paket sadrži i neograničeno uživanje u termalnoj vodi Vodenog planeta kao i korištenje fitness-a. Ne smijemo zaboraviti ni odličnu gastronomsku ponudu Hrvatskog zagorja koja će vas oduševiti na samoposlužnom buffet stolu.

ROCKABILLY ALL INCLUSIVE DOČEK NA BAZENIMA

Ako se ipak odlučite za dnevnu varijantu, Terme Tuhelj preporučuju jednodnevni doček na bazenima gdje vam je potreban samo kupaći kostim i malo dobre volje. Očekuje vas neograničena konzumacija hrane i pića, zabava i ples uz Disco DI-a, rekviziti kod dolaska koji će dodatno upotpuniti vašu kupaću kombinaciju, a ako vam još nije dosta zabave, pripremaju i plesne nastupe  grupe Jump'n'Swing. Cijena dočeka iznosi 350,00 kn po osobi, a od ove godine imaju i mogućnost transfera iz Zagreba. 

Informacije: www.terme-tuhelj.hr, rezervacije@terme-tuhelj.hr

Informacije za jednodnevni doček: prodaja.bazeni@terme-tuhelj.hr

Rock 'n' roll u Novu godinu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini