Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rodila i ubila dvoje djece kako bi mogla ići u swingerski klub

None Foto: Facebook 2

Njemačka: Njemica Steffie Koppers (24) uglavnom se provodila po klubovima za swingere. Najmanje dva puta je ostala trudna. Bebe je ubila i sakrila na farmi

Njemica Steffie Koppers (24) uglavnom se provodila po klubovima za swingere. Najmanje dva puta je ostala trudna. Bebe je ubila. 

Mrtve bebe je pronašao njezin otac Heinz (49) na svojoj farmi. Jedan leš je bio na tavanu, a drugi u sjeniku. Posumnjao je da su to djeca njegove kćeri. Pozvao je policiju. Obitelj je naime bila primijetila kako se Steffie "popunila" i sumnjali su da je trudna, no ona je tvrdila da to nije istina. Obitelj kaže i da se nikada nije ponašala čudno niti drugačije. Kažu da su sada u šoku jer ne mogu shvatiti zašto je to učinila. Steffie je zločine priznala i policija je pronašla dokaze. Uhitili su je i istražuju da li je ubila još djece. 

Ovisna o seksu

Jedna njezina poznanica rekla je kako bi se Steffie najradije stalno seksala i to s više muškaraca odjednom.

- Ako bi tako zaradila i novac bilo bi super - kaže poznanica. Steffie se na Facebooku hvalila kako odlazi u swingerski klub i kako je zadovoljavaju različiti muškarci. U klubu je čak slavila i rođendan. U vrijeme kad je ubila jednu bebu na Facebooku je u razmaku od nekoliko dana napisala: "Tužna sam", "Laku noć, danas idem spavati loše raspoložena", "Ljudi, opet sam dobre volje", " Večeras sam u swingerskom klubu". 

Jedan leš bebe je bio zamotan u marame, a od drugog je ostao samo kostur. Beba koja je bila zamotana u marame je dječak, a kostur je od bebe koja je rođena i ubijena u studenom prošle godine, piše Bild. 

>>> Ubila je bebe: 'Lako ostajem trudna, o djeci ne mogu brinuti'

Komentari (68)
  • Čisto mi dođe muka kada vidim s kakvim sve spodobama i monstrumima moram dijelit kisik,sirota dječica:(

    29. 9. 2013,   00:01
  • A neko drugi bi dao sve da moze imati dijete, kakvi sve poremecenih ljudi ima da je to nevjerovatno.

    28. 9. 2013,   23:48
  • to ima 24 godine??? i kako su zaboga vidjeli da se popunila, di se još može popunit???

    29. 9. 2013,   01:00