Obavijesti

News

Komentari 15

Rodila je u automobilu na putu do vinkovačke bolnice

Rodila je u automobilu na putu do vinkovačke bolnice
3

Ivo Milić i Josip Kurmajić iz službe 112 Igoru su prenosili liječničke upute. Do dolaska Hitne, uz Igorovu pomoć, Magdalena je rodila Filipa

VIDEO

Morao sam to učiniti, nisam imao izbora, priča sretni otac Igor Ivkov (26) iz slavonskog mjesta Otok. Zaleđena cesta u noći na nedjelju onemogućila mu je da pritisne papučicu gasa na svom Golfu i brzo suprugu s jakim trudovima doveze u vinkovačku bolnicu. Magdalena (23) više nije mogla izdržati, porod je počeo u autu. Igor je parkirao pokraj ceste negdje između Otoka i Privlake.
- Istina, nikada prije nisam ni pomislio da bih mogao biti i blizu rodilišta kad mi supruga bude rađala. I sve se u sekundu promijeni! Nisam se odmah mogao ni sjetiti koji broj nazvati, pa onda nisam znao koji je broj Hitne pomoći... - kaže Igor. Ipak, brzo se pribrao i nazvao 112. Ivo Milić i Josip Kurmajić iz službe 112 uspostavili su konferencijsku vezu s hitnom službom i Igoru prenosili liječničke upute. Do dolaska Hitne, uz Igorovu pomoć, Magdalena je rodila Filipa, teškog 2870 grama i dugog 48 centimetara.
- Rekli su nam da ne smijemo rezati pupčanu vrpcu. Dijete sam prislonila uz tijelo i prekrila ga jaknom - kaže Magdalena, koja sad leži u vinkovačkoj bolnici sa svojim malim Filipom. Oboje su dobro.
- Magdalena je vikala meni što da radim, ja sam vikao njoj što da napravi. Na kraju smo svi plakali od sreće što se dobro završilo - rekao je sinoć sretni i ponosni Igor, koji je jučer cijeli dan proslavljao rođenje drugog sina. On i Magdalena imaju i dvogodišnjega Luku.
Šaleći se na svoj račun, Igor nam je, vidno raspoložen, tek dometnuo kako ga svi u društvu sada nazivaju - babica!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa