Obavijesti

News

Komentari 75

Rodila petero djece ocu koji je pokušavao stvoriti 'čistu lozu'

Rodila petero djece ocu koji je pokušavao stvoriti 'čistu lozu'
5

Aswad Ayinde, javnosti poznatiji kao Charles McGill, osvojio je MTV nagradu za režiju spota 'Killing me softly' popularne grupe The Fugees. Dobio je 90 godina

VIDEO

Aziza Kibibi imala je tek 8 godina kada ju je njezin otac, Aswad Ayinde, počeo silovati. Ayinde, javnosti poznatiji kao Charles McGill, osvojio je MTV nagradu za režiju spota 'Killing me softly' popularne grupe The Fugees. Ayinde je nedavno osuđen na kaznu od 90 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja Kibibi i još jedne kćeri.

Tijekom godina zlostavljanja Kibibi je rodila petero djece svome ocu. Ayinde je incestuoznim radnjama nastojao stvoriti 'čistu lozu', prenosi Daily Mail.

- Govorio mi je kako sam posebna. Učio me kako 'postati žena'. Nakon što je počeo sa silovanjima, postao je i sve agresivniji. Kada sam se pokušala oduprijeti udarao me - kaže Aziza Kibibi.

Ayinde je djecu strogo odgajao, te je vjerovao kako je on prorok. Govorio je da će stići smak svijeta nakon kojeg će preživjeti samo on i njegovi potomci. 

Hrabra Kibibi uspjela je pobjeći

Nakon rođenja Kibibinog prvog djeteta, koje je bilo zdravo, to je za njezinog oca bio znak da treba nastaviti sa silovanjima. No, dvije sljedeće Kibibine kćeri rodile su se s rijetkom bolešću fenilketonurijom. Doktorica Anna Haroutunian vjeruje kako je bolest rezultat incesta s obzirom da ju prenosi recesivni gen oba roditelja.

Prilikom hospitalizacije jednog Kibibinog djeteta osoblje bolnice primijetilo je da nešto s ovom obitelji nije u redu. Socijalni radnici istražili su slučaj i smjestili Kibibinu djecu u različite domove. 

Nakon toga Kibibi, njezina majka i sestre uspjele su pobjeći od Ayindea, a Kibibi je svojom požrtvovnošću i upornošću dokazala socijalnim radnicima da je adekvatna majka svojoj djeci. Sada ima 35 godina i živi s djecom, te mužem u New Jerseyju. Završava školu i vlasnica je pekare. 

- Ne želim da me moje iskustvo definira. Što nas ne ubije, ojača nas - zaključuje Kibibi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu