Obavijesti

News

Komentari 12

Rodila u pivnici: Bebica je žarko željela preživjeti...

Rodila u pivnici: Bebica je žarko željela preživjeti...
3

IPAK ŽIVOT: Majka (31) u Samoboru se sama porodila u zahodu pivnice. Liječnici su rodilju i bebu prebacili u bolnicu. Oboje se oporavljaju

VIDEO

Trebamo vašu pomoć, žena se porodila u našem WC-u, nazvala je vlasnica Samoborske pivnice tamošnju policiju. U subotu oko 17.40 samoborski su “plavci” pohitali u pivnicu. U zahodu su, kako doznajemo, pronašli tek rođenu bebu. Bila je živa. Majka (31) je krvarila. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć. Dežurni liječnici rodilju i bebu prevezli su u Vinogradsku bolnicu u Zagrebu.
- Priča se da je rodila u zahodu i da je ostavila bebu. Ja ne znam puno. Rekli su i da su došli policija i Hitna pomoć - ispričala nam je jučer susjeda iz ulice u kojoj je pivnica. Samoborska pivnica u Šmidhenovoj ulici bila je zatvorena neko vrijeme, a nedavno su je ponovno otvorili. Konobarica isprva nije željela ni potvrditi da je u njihovu WC-u žena rodila. Rekla je da ništa ne zna.
- To je privatna stvar majke i o tome ne želim govoriti - jedino je što je rekla. Majka i beba, kažu u bolnici, dobro se osjećaju. Nisu u životnoj opasnosti. Beba je zdrava.U policiji su nam potvrdili rođenje bebe, ali i dodali kako još utvrđuju neke činjenice. Navodno je majka pokušala ozlijediti bebu. Policija s njom još nije razgovarala. Čekaju da se oporavi. Zbog zaštite identiteta majke i bebe nisu željeli davati detaljnije informacije. Krv, koja je curila iz zahoda, prva je primijetila gazdarica. Na vrijeme je nazvala policiju i spasila bebu.


POLICAJCI I LIJEČNICI BEBI SPASILI ŽIVOT
Liječnici i policija još nisu utvrdili točno vrijeme kad je žena rodila. Zahvaljujući brzoj interveniciji samoborske policije i Hitne pomoći, beba je preživjela. S majkom se oporavlja u rodilištu u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.