Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Roditelj: Nitko u školi ne pita ima li svako dijete računalo...

Komentari (6)
 • mislim da bi se i u skoli trebalo djeci objasniti da nemaju svi roditelji, a samim time i djeca iste mogucnosti. uvijek je bilo i bit ce razlika. dvoje visoko obrazovanih roditelja moze zaradjivati preko 20, a dvoje trgovaca ili obicnih radnika zajedno 6 ili 7 tisuca kuna. djeci nije jasno, oni uvijek pitaju kako svi imaju, a ja ne. djeca moraju biti upucena u situaciju kod kuce i ne treba ih biti sramota ako nemaju najnoviji mob, tenisice ili tablet. sto se interneta tice, zadaci bi mogli biti u toj mjeri, tj.ponekad i da je djeci u skolskoj knjiznici omogucen pristup internetu, pisanje i printanje.

  14. 11. 2014,   17:43
 • malo ga je pretjerao.... dragi tata djevojcice iz 4. razreda, moras shvatit da uciteljica sigurno nije na svoju ruku "odabrala" kako ce klinci radit zadacu, sigurno je prvo provjerila sa samom djecom imaju li doma komp, i da, klinci znaju pricat i odgovorit na pitanje. takodjer, kad tad ce tvoje dijete morat negdje pocet radit, od njega ce se ocekivat sve vise i ne razumijem zasto je lose da se klinci u tako ranoj dobi nauce samo snalazit u potrazi za informacijama koje su potrebne za zadane zadatke... a rap.... sorry stari moj, to je danasnja kultura.... bolje da uci pisat rap rime nego recimo dadaizam koji fakat nema veze s vezom.

  15. 11. 2014,   16:39
 • pretpostavljam da ako daju takve zadace imaju pristup internetu u školi! ja racunalo koristim od 4og osnovne tj.94 i to u školi! prvi laptop kupio 2004 upisom na fax! šta se tiče rap-a malo sam se šokirao...

  14. 11. 2014,   17:35
 • svaka skola ima racunalo kojim se ucenik moze sluzit.. isto tako 99% kuca ima racunalo. tako da nevidm problem

  14. 11. 2014,   18:07
  • A da li uz računalo ima i printer ? To se zapitaj....

   14. 11. 2014,   19:36
  • 99% kuca ima kompjuter? o cemu ti? di zivis ti? prije 3 dana po tv-u i novinama kako dosta ljudi jos uvik nema kompjuter, a kamoli internet... i ti ovo napises? i da ima komp nekakav jel znas koliki postotak dice u skolama nema adekvatan obrok u danu, a kamoli internet doma? oprosti na osvjestavanju - al ocito nisi svjestan situacije u drzavi, siromastva i jada... jer da jesi ovo napisao ne bi!!! a da zahtjevaju kompjutere s internetom i printerom - uvjerila sam se i sama... i onda dite doma place jer njegovi vrsnjaci imaju to, a ono nema... sta rade od dice tamo di i ne triba... sramota!!!

   15. 11. 2014,   16:06