Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Roditelji krili sina ubojicu: Našli ga kako radi zimnicu

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Srbija: Boban Mitić (34) uvjeren da ga žena vara upao je u punčevu kuću i ubio suprugu (25), kćer (2), sina (4) te ranio pokćerku (5) i punicu...

Četverostruki ubojica Boban Mitić (34) iz Rataja kod Vranja u Srbiji, koga je policija nakon višemjesečne potrage prekjučer uhitila, danju se krio u očevom dvorištu, a noću spavao u svojoj kući, iako su bili pod policijskom prismotrom. Majka Mira (61) i otac Stojan Mitić(61) kažu da su on i njegova supruga posljednja dva mjeseca krili sina.
- Boban je danju boravio u malom objektu u kojem se nalazi hidrofor. Noću je spavao u svojoj kući. Povremeno nam je pomagao u obavljanju poljskih i drugih poslova, ali je pazio da ga ne primjeti netko od susjeda ili prolaznika. Prije uhićenja sjeckao je paprike za večeru, a pomagao je i u pripremanju zimnice. O ubojstvu i žrtvama ništa nam nije pričao - kaže Stojan Mitić.
Boban Mitić (34) uvjeren da ga žena vara, 16. ožujka ove godine, upao je naoružan u punčevu kuću u Krševici kod Bujanovca i ubio suprugu Suzanu (25), kćer (2), sina (4) te ranio pokćerku (5) i punicu. Pokušao je ubiti i punca, no srećom ga je promašio. Ubijena supruga se prije godinu i pol zbog zlostavljanja vratila svojim roditeljima i podnijela zahtjev za razvodom.

Komentari (4)
  • The Addams Family!

    28. 9. 2008,   12:48
  • štite oni svog sina ubojicu , a što nema nečijeg djeteta i ubijenih im unučića to je njima svejedno , da li su se zapitali kako je roditeljima kojima je ubijena kćerka i djeca njena .

    28. 9. 2008,   14:27
  • Čekaj jel stvarno nije dosta takvih vijesti? Imamo dovoljno te psihijatrije i kod kuće. Daj više dosta s tim, muka mi od ovih novina.

    28. 9. 2008,   16:11