Obavijesti

News

Komentari 15

Roditelji male Maddie: Za svaki rođendan joj kupujemo darove

Roditelji male Maddie: Za svaki rođendan joj kupujemo darove
8

U intervjuu britanskim medijima objavljenom u nedjelju, McCannovi ističu da ih ohrabruje "opipljiv napredak" koji je britanska policija ostvarila u proteklih pet godina

VIDEO

Roditelji Madeleine McCann, britanske djevojčice koja je nestala na obiteljskom odmoru u Portugalu 2007., kažu kako se još uvijek nadaju da će naći svoju kći, deset godina nakon njezina nestanka, pišu u nedjelju agencije.

U intervjuu britanskim medijima objavljenom u nedjelju, McCannovi ističu da ih ohrabruje "opipljiv napredak" koji je britanska policija ostvarila u proteklih pet godina.

FILE PHOTO - People walk near a billboard at Praia da Luz tourist resort

Scotland Yard je prošlog tjedna priopćio da istražitelji još uvijek slijede "ključne" tragove u potrazi za Madeleine, koja je nestala iz vikendice u portugalskoj regiji Algarve u noći na 3. svibnja 2007., kada je imala tri godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Roditelji su bili otišli u obližnji bar i ostavili Madeleine i blizance u krevetu.

Unatoč istrazi koja je dosad stajala jedanaest milijuna funti, u policiji kažu da još nema "definitivnog dokaza" o tome je li Madeleine, koja bi danas imala gotovo 14 godina, živa ili mrtva.

Madeleine McCann missing

Gerry McCann (48) ističe da je "strašno" to što je još nisu našli, ali dodaje: "Nijedan roditelj neće dići ruke od svog djeteta, osim ako pouzdano zna da nije živo. A mi za to jednostavno nemamo nikakvih dokaza":

S time se slaže njegova supruga Kate. "Moja nada da je Madeleine živa nije ništa manja nego prije deset godina. Nisam nikada mislila da ćemo ovako dugo biti u ovoj situaciji".

Upitani kako se obitelj nosi s tom neizvjesnošću, McCannovi kažu da se, poput ostalih koji su prošli slične tragedije, nastoje usredotočiti na svoje 12-godišnje blizance.

Missing Madeleine McCann

"Prilagodite se i stvorite neki novi normalan život", rekao je Gerry McCann. "U određenom trenutku shvatite da vrijeme nije stalo".

Kate kaže da još uvijek, svake godine, kupuje Madeleine rođendanske i božićne poklone.

"Razmišljam o tome koliko bi godina imala i bi li joj pristajalo ono što nađemo. Ona je još uvijek naša kći, uvijek će biti", rekla je Kate.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS