Obavijesti

News

Komentari 25

Par u kući zatočio 13 braće i sestara, izgladnjivali ih i vezali

Par u kući zatočio 13 braće i sestara, izgladnjivali ih i vezali
9

Policiju je pozvala 17-godišnjakinja s mobitela kojeg je pronašla u kući u predgrađu Los Angelesa. Uz nju, još 12-ero djece u dobi od 2 do 29 godina bilo je zatočeno

VIDEO

Policija je u Kaliforniji uhitila je supružnike Davida i Annu Turpin nakon što su iz kuće na jugoistoku Los Angelesa primili panični poziv 17-godišnjakinje nakon što su nju i njezinih još 12 braće i sestara monstruozni roditelji godinama držali zatočene. 

Djeca u rasponu od 2 do 29 godina pronađena su u kući u predgrađu Perris, vezana za krevete. Policija za sad vjeruje da su svi u rodu. 

A van sits parked on the driveway of the home of the Turpins in Perris

Policiju je pozvala zatočena 17-godišnja djevojka nakon što je u kući pronašla mobitel te uspjela pobjeći. Kazala je kako njezino 12-ero braće i sestara roditelji u kući drže u zatočeništvu te neke lancima vežu za krevete. Kad je policija upala u kuću, imala je što vidjeti - 12 djece bilo je neuhranjeno, propalo, a 17-godišnjakinja koja je policiju pozvala zbog izmučenosti i gladi izgledala je kao da ima 10 godina. Zatočena djeca bila su prljava, zapuštena i izgladnjela.

Iako su svi izgledali kao djeca u razvoju, policajci su se iznenadili otkrivši kako ih je čak sedmero odrasle dobi. Neke od njih pronašli su vezane za krevet, u tamnoj i zagušljivoj sobi. 

Monstruozni roditelji David Allen (57) i Anna Turpin (49) u nedjelju su pred sudom optuženi po 19 točaka za maltretiranje i ugrožavanje djece. Suđenje čekaju u pritvoru uz jamčevinu od ukupno 18 milijuna dolara. 

Šestero djece, među kojima i 17-godišnjakinja, zbrinuti su u medicinskom centru u dolini Moreno, dok je sedmero starijih pomoć pružena u medicinskom centru u Coroni, piše CNN

Upitani o tvrdnjama kćeri da djecu drže zatočenu roditelji nisu dali logično objašnjenje. 

Na stranicama kalifornijskog ureda za obrazovanje stoji kako je David Allen Turpin ravnatelj privatne škole Sandcastle, otvorene 2011. u kući u kojoj su djeca pronađena. 

Susjedi obitelji uglavnom su kazali kako su Turpinovi bili mirni, nikad se iz  nijihove kuće nije čula galama, ali se o njima niti nije puno znalo. 

- Nikad ne biste vidjeli da netko dolazi ili odlazi iz te kuće. Povremeno bi netko izašao kako bi obavio kupnju - kazao je jedan od susjeda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke