Obavijesti

News

Komentari 3

Roditelji, učite s djecom svaki dan uz ove super vježbenice

Roditelji, učite s djecom svaki dan uz ove super vježbenice
3

Roditelji svojoj djeci odabirom kvalitetnih pomoćnih nastavnih sredstava mogu olakšati svladavanje gradiva. Na mondo.hr pronađite super zbirke za rad kod kuće

VIDEO

Opsežan nastavni program, svaki dan ispitivanja, ocjene i nova zadaća. Gradivo se djeci ponekad čini tako teško i naporno, koliko god se učitelji trudili na kreativan način olakšati im svladavanje lekcija.

Za bolje učenje gradiva, razvoj logičkog mišljenja ili za poticanje viših razina mišljenja, samo obvezni školski udžbenici nisu dovoljni. Zato je mondo.hr za učenike pripremio super dodatne edukativne materijale u izdanju Profil Kletta uz koje im škola više nikad neće biti problem. Uz pomoćna nastavna sredstva kao što su ispiti znanja, kontrolni zadaci, zbirke zadataka, nastavni listići, dodatne ili dopunske radne bilježnice, učenici će lako uključiti moždane vijuge, a učenje će postati zabavno. U odabiru pomoćnih nastavnih sredstava uloga roditelja je presudna. A ovo su savjeti kako ih odabrati što kvalitetnije.

- Zadaci i dopunske radne bilježnice moraju imati odobrenje Agencije za odgoj i obrazovanje. Opseg sadržaja mora biti veći od onog u obveznim udžbenicima i radnim bilježnicama. Zadaci djeci moraju biti zanimljivi i privlačni. Zato knjige za vježbanje kupujte zajedno s djecom. Neka vam pokažu što je njima motivirajuće. Dodatna vrijednost pomoćnog nastavnog sredstva jest ako se u njemu kroz zadatke dijete uči sadržaju više nastavnih predmeta - savjetuju pedagozi. Onda slijedi najteži dio: Kako dijete nagovoriti na dodatni rad kod kuće?

- Napravite mjesečni plan rada. Djeca moraju znati svoje obveze. Tako ćete ih učiti organizacijskim sposobnostima i planiranju. Nakon svakog tjedna dogovorite nagradu za uspješno riješene zadatke. Nagrada može biti izlet, posjet kazalištu, gledanje filma ili nešto što dijete voli. Također, važno je da aktivno sudjelujete u radu svoga djeteta. Svaki dan pregledajte što je ono napravilo, koje je zadatke riješilo i reagirajte realno. Ako je dijete zaslužilo pohvalu, obvezno ga pohvalite, a ako nije bilo uspješno objasnite mu u čemu je griješilo i dogovorite kako će pokušati ponovno riješiti zadatke. Sačuvajte sve što je vaš učenik napravio tijekom godine i po završetku škole mu prezentirajte što je postiglo - savjetuju stručnjaci. No ponuda na mondo.hr tu se ne zaustavlja. Kupnja udžbenika za novu školsku godinu je tako laka - bez gužvi u knjižarama i čekanja u redu udžbenike možete kupiti brže nego ikad, u samo nekoliko klikova mišem. Na mondo.hr trebate upisati naziv škole i razred. Svi udžbenici te omoti za njih doći će na adresu koju navedete, u terminu koji odredite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zabava i druženje

Na mondo.hr štedite vrijeme. Svi materijali za dodatno učenje kod kuće su na jednom mjestu, za vaše osnovnoškolce i srednjoškolce. Roditelji se aktivno uključuju u djetetovo školovanje, druže se i zabavljaju, mogu pratiti njihove rezultate i usmjeriti ih.

Radne navike

Koliko puta i sami znate reći svom djetetu: “Nauči to gradivo što brže! Potrudi se za bolju ocjenu!“ Uz pomoćna nastavna sredstva razvijate radne navike djeteta, više ih ne morate tjerati na učenje, a potreba za instrukcijama se smanjuje.

Kupi udžbenike brzo i lako, uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do 12 rata bez kamata i naknada. Saznaj više

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina