Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Roditelji zbunjeni, pala stranica CARNET-a: 'Hoće li biti škole?'

None Foto:

Tu je i informacija da su možda i kuharice u štrajku pa neće biti obroka za djecu koja ipak odu u školu. Ovo je neozbiljno i neodogvorno, rekla nam je čitateljica

Zbog navale na mrežne stranice škola zbog najavljenog štrajka u četvrtak, pao je sustav CARNET-a. 

- Zbog iznimno velikog opterećenja sustava, dio korisnika ima poteškoća s pristupanjem mrežnim stranicama škola. Radimo na njihovom otklanjanju kako bismo svim korisnicima u najkraćem roku omogućili pristup - izvijestili su na svojim stranicama. 

Foto: screenshot/

- Potpuno smo zbunjeni - danas poslijepodne u školi su nam rekli da naši prvašići nemaju u petak školu zbog štrajka. No zvala je druga mama da su njoj rekli da će ipak biti dežurstva za djecu sutra kao alternativu za čuvanje. Zbunjena sam i ne znam trebam li sutra zbog prosvjetara uzimati godišnji odmor i izostati sa svog posla ili ne. A tu je i informacija da su možda i kuharice u štrajku pa neće biti obroka za djecu koja ipak odu u školu. Ovo je neozbiljno i neodogvorno – reakcija je jednog roditelja za zagrebačke Trešnjavke koji nam se obratio.

Kaže i da su primili uvečer i službenu obavijest iz škole da ni sami ne znaju previše o sutrašnjem danu pa da je na roditeljima da odluče hoće li slati djecu u školu ili ne.

Tema: Hrvatska

Komentari (94)
  • Ja cu dijete ostavit doma,podrzimo nase ucitelje.

    9. 10. 2019,   21:28
  • Strašno, što ćemo ako kuharice ne rade, pustiti djecu da jedu lišće?! Drama! (Nema gorega od dokonih majki.)

    9. 10. 2019,   22:12
  • Škole ce biti, al nece biti nastave

    9. 10. 2019,   22:29