Obavijesti

News

Komentari 32

Roditelji žele udati mrtvu kćer: 'Neka je oženi njezin ubojica!'

Roditelji žele udati mrtvu kćer: 'Neka je oženi njezin ubojica!'
1

Nigerija: Saliu Ladayo (24) je najprije rekao da će oženiti tijelo djevojke (19) koju je ubio i tako ispoštovati lokalne običaje, no kasnije se ipak predomislio

VIDEO

Nigerijac Saliu Ladayo (24) je ubio svoju djevojku Confidence Chidiebere (19) jer je opsjednut vragom. Izbo ju je kuhinjskim nožem. Ona mu je rekla da je lijen, a on joj je zadao više uboda u prsa. Djevojka je također odbila seks s njim i optužila ga da ju vara.

Tijelo mrtve djevojke je i dalje u mrtvačnici jer njezini roditelji traže da se Saliu oženi mrtvom djevojkom prije nego ju pokopaju.

- On mora otići s nama našoj kući gdje će biti vjenčanje. Vjenčanje će biti normalno kao i svako drugo - kažu roditelji ubijene djevojke.

No Saliu njihovu želju odbija već osam mjeseci, piše WithinNigeria. Saliu je prvo prihvatio ideju roditelja, jer su mu roditelji prijetili da će ga prokleti. No onda se predomislio. U utorak mu počinje suđenje.

Djevojka je došla njemu u posjet nakon što je riješila prijemne ispite za fakultet. Ladayo je zločin priznao. 

- Došla je k meni i optužila me da ju varam. Pokušao sam ju smiriti, a ona me proklela. Otišla je ljuta. Vratila se 15. svibnja prošle godine i tražila me da joj oprostim. Razgovarali smo. Rekao sam joj neka povuče kletvu, a ona je rekla da ne može. Uzeo sam joj mobitel. Natezali smo se oko mobitela. Molio sam ju da povuče kletvu. Ona je izašla van i rekla susjedi da sam joj uzeo mobitel. Rekao sam susjedi da me proklela,a onda je susjeda otišla po drugu. Prije nego su se vratile, ne znam što me spopalo, uzeo sam nož i izbo Confidence nasmrt - rekao je Saliu Ladayo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca