Obavijesti

Promo sadržaj

Romantični selfie kao suvremeni simbol ljubavi

Romantični selfie kao suvremeni simbol ljubavi
12

Kada se radi o zajedničkim fotografijama s dragim osobama, svi želimo da one ispadnu savršeno i često svojim pametnim telefonom „okinemo“ mnogo fotografija prije nego što napokon uspijemo snimiti onu pravu

Širom svijeta, Valentinovo je poseban dan za sve zaljubljene, kada se trudimo biti malo romantičniji nego ostalih dana u godini, bez obzira na to što neki to možda i ne žele javno priznati. Slažemo se da voljenoj osobi ljubav treba iskazivati svakoga dana, ali Valentinovo je ipak poseban dan u godini i svatko se posebno razveseli kada joj voljena osoba toga dana pokloni dodatnu pažnju.

Klasična crvena ruža ili bombonijera u obliku srca, neki su od najčešćih načina obilježavanja Dana zaljubljenih, a mnogi parovi taj dan vole iskoristiti i za stvaranje zajedničkih uspomena.

Zajednička fotografija oduvijek je bila neizostavan način izražavanja ljubavi dvoje zaljubljenih, a posljednjih godina zajednički romantični selfieji postali su najrašireniji način kojima velik broj ljudi upravo na Valentinovo stvara svoje zajedničke uspomene. Uz to, društvene mreže idealne su kako bi i sa svojim prijateljima podijelili vaše slike te su one danas zatrpane milijunima slika ljubavnih parova.

Kada se radi o zajedničkim fotografijama s nama dragim osobama, svi želimo da one ispadnu savršeno i često svojim pametnim telefonom „okinemo“ mnogo fotografija prije nego što napokon uspijemo snimiti onu pravu koja će se naći na našim društvenim mrežama i skupiti mnoštvo lajkova. Od nedavno, uz pametni telefon Huawei novu, snimanje prekrasnih selfieja nikad nije bilo lakše jer je ovaj pametan telefon kreiran upravo za to.

Uz snažnu 8-megapikselnu selfie kameru dolazi i s novim aplikacijama Beauty Skin 3.0 i Beauty Make-up 2.0 uz pomoć kojih će svaka zajednička fotografija izgledati savršeno. Stražnja 12-megapikselna kamera Huawei nove opremljena je unaprijeđenom širokokutnom lećom i optičkim senzorom što omogućuje snimanje fotografija u uvjetima niske osvijetljenosti uz visoku razinu kvalitete slike tako da će i romantičan večernji izlazak isto biti zabilježen na fotografijama visoke kvalitete.

Pametni telefon Huawei nova kreiran je kako bi svojim nevjerojatnim karakteristikama, modernim dizajnom i naprednim značajkama kamere oživio nova iskustva i stvorio nove uspomene, a savršeno pristaje generaciji koja živi uz svoj pametni telefon. U današnjem ubrzanom svijetu mnoštvo korisnika vodi dinamičan životni stil, a ovaj pametni telefon odgovor je na sve njihove potrebe. Kreiran u skladu sa svim njihovim potrebama, omogućuje im da na najbolji način izraze svoju jedinstvenu osobnost, bez obzira radi li se o snimanju savršenog romantičnog selfieja ili snimanju na tisuće fotografija sa samo jednim punjenjem baterije.

Ovog Valentinova svojoj dragoj osobi poklonite savršeni selfie, a Huawei nova idealan je za to. 

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2015. godini tvrtka je i treći najveći proizvođač mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 16 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike