Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ronioca koji je jučer nestao pronašli su mrtvog kod Ista

Kako doznaje Morski.hr, roniocu je vjetar vjerojatno otpuhao brodicu nakon čega je skočio u more da je dohvati. Zaronio je i nije se pojavio na površini

Ronioca (50) iz Zaglava, koji je nestao jučer oko 17 sati, pronašli su danas mrtvog kod otoka Ista. Nešto ranije pronađena je i brodica i to kod otoka Škarde, izvijestilo je Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

U akciji potrage za roniocem, osim lučke kapetanije i pomorske policije, bio je uključen i HGSS. Još jučer oko 18 sati pronašli su ronilačku brodicu nestalog. Potraga je okončana sinoć zbog lošeg vremena, a nastavljena jutros u 5.30 kad su vremenski uvjeti postali povoljniji. 

Kako doznaje Morski.hr, roniocu je vjetar vjerojatno otpuhao brodicu nakon čega je skočio u more da je dohvati. Zaronio je i nije se pojavio na površini.


 

Komentari (5)
  • Nemušto objašnjenje.Kako ronilac koji je u vodi može opet skočiti u vodu a brodicu je valja odpuhalo s kopna ako je on skočio u more da ju dohvati,koji jooo mbus

    28. 5. 2019,   12:22
  • A odakle je ronioc skocio u more, ako nije bio na brodici koju je vjetar otpuhao. Jer ako je ronioc, onda z aci da je vec bio u vodi. A ako je bio u vodi kako je skocio u more? Ili je u ronilackom odjelu stajao na obali?

    28. 5. 2019,   12:18
  • neka čovjek poćiva u miru Božjem, ali što je pisac htio reći?

    28. 5. 2019,   14:57