Obavijesti

News

Komentari 104

Ronioci pronašli nogu poginule Verene te masku i dvije peraje

Ronioci pronašli nogu poginule Verene  te masku i dvije peraje
1

Kako doznajemo, odbačeni uteg nije pronađen pa se pretpostavlja da su pronađeni dijelovi tijela, maska i peraje možda strujanjem mora promijenili svoju poziciju

VIDEO

Ronioci angažirani na istrazi smrti 20-godišnje Austrijanke Verene Heinz, na udaljenosti između 100 do 150 metara od obale u radijusu manjem od 10 metara, pronašli su otkinutu desnu potkoljenicu stradale djevojke.

U blizini je bila i maska  te dvije peraje za ronjenje.

'Mladić iz Zadra skrivio je smrt moje Verene, ali netko ga štiti'
'Mladić iz Zadra skrivio je smrt moje Verene, ali netko ga štiti'

Kako doznajemo, odbačeni uteg nije pronađen pa se pretpostavlja da su pronađeni dijelovi tijela, maska i peraje možda strujanjem mora promijenili svoju poziciju u odnosu na mjesto nesreće.

'Našu Verenu smo ispratili na daskama za surf u smiraj dana'
'Našu Verenu smo ispratili na daskama za surf  u smiraj dana'

Istraga cijelog slučaja još traje.

Verenu je posljednji put vidio prije nego što je otišla na more. Bila je s obitelji na bratovu štandu s brzom hranom.

- Ma svi su bili veseli što je ljeto i što će se odmoriti. Tko bi pomislio da će baš ona stradati. Totalno su potonuli. Organiziraju sprovod i nisam uspio puno pričati s njima - rekao nam je Ivo.

A istraga u Hrvatskoj oko nesreće i dalje traje. Zasad su poznate neslužbene informacija iz istrage, a to je da je Zadranin (26) na gliseru Enzo, koji služi za vuču padobrana, na Verenu naletio na otprilike 400 metara od obale. Nije bio pijan te je uz njega bio suvozač (19). Navodno je s ocem ronila na plovnom putu, što on žestoko osporava i proziva istražitelje za pristranost. Naveo je kolegama iz Austrije kako su imali crvene bove kao oznake i velike bijele peraje.

Zbog nerazjašnjenih okolnosti mladić (26) nije osumnjičen za izazivanje nesreće te je na slobodi. Hoće li ga i kad prijaviti i dalje se ne zna. Kapetan Lučke kapetanije Rijeka Darko Glažar odmah nakon nesreće rekao nam je kako žali zbog tragedije te je upozorio sve da svojim ponašanjem izbjegnu tragediju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa