Obavijesti

Promo sadržaj

Roštilj koji oduševljava u svakoj prilici! LotusGrill roštilj

Roštilj koji oduševljava u svakoj prilici! LotusGrill roštilj
3

Jelo s roštilja posebna je poslastica u kojoj nemamo prilike uživati baš svaki dan, reći će mnogi. Najčešći razlog je dugotrajna priprema vatre, a potom i dim, koji štipa za oči. Ipak, sve to ne mora biti tako

U trgovinama Elipso možete pronaći LotusGrill roštilj, koji je lišen svih mana klasičnog roštilja, a jela sa žara priprema brzo i jednako ukusno.

NOVO! LotusGrill XXL

Bilo da ste već dugogodišnji korisnik Lotus Grilla ili ste prvi put čuli za takvo nešto – svakako će vas oduševiti novi član LotusGrill obitelji! Bez dima, hladan na dodir i sada dostupan u još većoj veličini! Lotus Grill XXL roštilj će promijeniti način na koji roštiljate jednom zauvijek i to uz dodatak praktičnog stalka – roštiljanje je postalo jednostavnije čak i u odnosu da prethodne modele! 

Ovaj njemački patent koristi 90% manje ugljena od klasičnih roštilja. Bez sumnje, nevjerojatna značajka Lotus Grilla je njegova brzina! Roštilj je spreman za samo 5 minuta od paljenja. Nema više dugotrajne pripreme vatre i pepela koji leti po svuda, a kada roštiljate u prirodi to je velika prednost. Naime, LotusGrill XXL ima dva ugrađena ventilatora koji zagrijavaju ugljen u spremnicima vrućim zrakom što znači da se roštilj pali bez ikakvog dima. No čak i u nedostatku dima, dobit ćete savršen okus roštilja zbog nevidljivih sigurnih plinova koji i dalje pružaju originalan okus hrane s roštilja. Jedina je razlika ta što u hrani neće biti štetnih i kancerogenih tvari koje su prisutne kod klasičnog roštiljanja jer nema kapanja ulja na ugljen, pa je tako i vaše zdravlje poboljšano!

Kako izgleda LotusGrill XXL?

LotusGril XXL ima površinu za pečenje promjera cca 60 cm što ga čini pogodnim za čak 15 ljudi. Izrađen je od nehrđajućeg čelika i plastike otpornih na udarce. Sastoji se od stalka, dva ugrađena ventilatora koji opskrbljuju ugljen vrućim zrakom, dva spremnika za ugljen, inox posude koja je periva u perilici posuđa i rešetke za hranu. 

Zašto je LotusGrill poseban?

Zbog svoje dvoslojne strukture, unutarnja posuda ne postaje previše vruća, stoga se roštilj može dirati i prenositi u bilo kojem trenutku. Također masti koje kapaju s hrane ne mogu doći u doticaj s ugljenom i zapaliti se. Isto tako kapanjem ulja na ugljen se stvaraju kancerogene tvari koje se zadržavaju u hrani, a kod LotusGrilla se to neće dogoditi. LotusGrill je jedan od najsigurnijih i najbržih roštilja koji se lako rastave i čiste. Najveća prednost korištenja je svakako brzina – roštilj je zagrijan i spreman za pečenje hrane u svega 5 min!

Dizajneri su se potrudili LotusGrill učiniti i vizualno dopadljivim te dolazi u više živih boja. Uz novu XXL verziju, roštilj se izrađuje u još dvije dimenzije - pogodan za pripremu hrane za pet osoba i u XL varijanti pogodnoj za deset osoba.

Potražite u Elipsu 

LotusGrill potražite u raznim živim bojama u svim Elipso prodavaonicama i Elipso web shopu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve